Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:34 10.11.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Тема Rosetta!  
Автор bzznМодератор (Безсънна)
Публикувано13.11.14 08:17

По някакъв начин се гордея. Гугъл реагира с дудъл моментално, Нешънъл Джиографик след два часа излъчиха филм за мисията. А първата новина на български, която прочетох, ме вбеси. В болд ме информират, че харпуните, предвидени за закрепване на Фили, не са се изстреляли, а по-надолу в същата статия ме информират, че модулът се е закрепил на повърхността чрез харпуни. Идиоти. Както и да е, представяте ли си да намерят обяснение как точно аджеба се е появил животът на земята, тоест ние? Еха. Само се чудя как така теориите, че ядрата на кометите са от лед, внезапно се оказаха категорично погрешни. Кой знае още колко неща, за които се счита, че са верни, може да са наопаки...

Ами. Просто исках да ви покажа, в случай, че сте пропуснали.

Много ми е труден изборът на статия, но все пак може да потърсите и сами.

Галерия с пояснения от Дневник.

Уолстрийт Джърнъл с видео.

Лайфстрийм. /дано работи, с моята връзка в момента не става/

Тема Re: Rosetta!нови [re: bzzn]  
Автор Mrany (Мръни)
Публикувано13.11.14 09:15

Браво за постижението! Само дето не показаха кадри на живо от апарата при приземяването му. Освен аз да съм ги пропуснала.

Съмнявам се да разберат повече от вече наученото. Най-много да откирят въглерод и водород. Нищо ново под слънцето.
Но нека изследват. Това ще затвърди някой теории, други ще отхвърли.

Това е моето виждане. Не го налагам на никого. Просто го споделям.

Автор Refurbished (Мъж-Мечта :-))
Публикувано13.11.14 19:59

В продължение на 10 години изследвания над 1 милиард са похарчени!

От "Капитал" пускат статия след статия.

As a freelancer I have the option to not put all my eggs in one basket!!!

Тема Re: Rosetta!нови [re: Mrany]  
Автор Refurbished (Мъж-Мечта :-))
Публикувано13.11.14 20:01

Всичко ще бъде засекретено.

След 20 години достъп до тях ще получат ВИП-овете, а след 50 години ще стигне до обикновения човечец.

As a freelancer I have the option to not put all my eggs in one basket!!!

Автор MilitaryMinD (m1ndfuck)
Публикувано17.11.14 03:21

Не съм много в час по темата, но гледах, че имало засечка с 'приземяването'. Надали ще намерят кой знае какво обяснение за появата на живота тук, но могат да хвърлят светлина върху еволюцията на слънчевата система.

Покрай една статия наскоро попаднах на

.

Автор Mrany (Мръни)
Публикувано18.11.14 12:58

Това е моето виждане. Не го налагам на никого. Просто го споделям.

Тема Re: Rosetta!нови [re: Mrany]  
Публикувано19.11.14 12:35

Благодаря, Мрън. Пускай ми линкчета, ако така и така се разхождаш, аз пак закъсах с времето, а ми е интересно.

Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано22.11.14 22:09

близко до темата

Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано24.11.14 12:36

:-)
Мерси!
Поразгледах.
Приятно е да вдигнеш поглед към звездите, да развържеш тия стегнати юзди на мислите и фантазията да изтръска малко прахта от крилата.
Между Бойко Борисов и инициалите на Златанов се промъква малко светлинка от света на хора, които просто не престават и не престават да търсят.
Аз много ги харесвам тия моменти.
Хубав понеделник на всички!

Тема Re: Rosetta!нови [re: Green Light]  
Публикувано24.11.14 18:42

Едни гледат в звездите, а други им се взират в блузките. Още ме е срам да изгледам видеото с извинението на един от учените за щампованата му на мацки риза, щото била обидна за жените, толкова нелепо ми е изобщо станалото. Иначе сме върха де, човечеството, Космос покоряваме. Просто току-що се сетих, че все пак трябва да го изгледам...

Прекрасна седмица ти желая!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.