|
|
|
|
|
пил и пушил срещнах една стара любов, ама тръгнах да и държа вратата преди да я позная и естествено не си казахме нищо, само се гледахме като извънземни. Близка среща от трети род един вид. Не посмях да я заговоря, кой знае колко лошо мнение има за мен, само ще се затормозим и двамата, така си мисля.
In war, truth is the first casualty
| |
|
|
|
2-3 часа преди да я срещна се сетих за нея, понеже един говореше че имал братовчедка в квартала където живея със същото име, а даже май и в същия блок (но се оказа, че не е тя).
| |
|
|
|
То зависи как сте се разделили де.
Иначе знаеш - стара либофф ръжда не хваща.
Винаги ли искаш това, което искаш винаги или понякога искаш нещо друго?
| |
|
|
|
е що си мислиш, какво мисли за теб... това е не добра стратегия. Що така със скрупули подхождаш. Остави нещата в миналото и при такива ситуации.
Хих, все пак си и показал, че не си лош човек.
| |
|
|
|
когато мислим за един човек да го срещнем съвсем скоро и съвсем не е случайно
| |
|
|
|
Не знам ама днес следобед една мацка с нейното описание, беше доста пред мен, когато тръгнах от площадката на близкото училище и я видях; обърна се, погледна и изпраши с 300. Не знам дали съм параноик ама ми стана тъпо де.
| |
|
|
|
Да го нарека - по възможно най-тъп начин, ако изобщо може да се определи като раздяла. Иначе си прав, аз затова гледам да не си правя експерименти.
| |
|
|
|
Защото нямам никаква представа... А иначе не тая особено лоши чувства към нея, всъщност много рядко се сещам, че съществува този субект, което е добре.
| |
|
|
|
Аз лично не бих желала да срещам никакви стари любови. Тъпи са ми тези моменти. За сладки приказки и дума не може да става. Някакъв нехаен поздрав е достатъчен, но е по-добре да се разминем като напълно непознати.
\\\"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи.\\\" ЛЕРМОНТОВ
| |
|
|
|
Което е супер тъпо, дефакто не е ставало въпрос за любов, а за нещо друго, както май е и в моя случай.
| |
|
|
|
|