|
Тема
|
со кротце со благо кьм лудницата
|
|
Автор |
FilerO99 (оперативная) |
Публикувано | 24.07.14 22:19 |
|
Гледах новините, някакьв луд пил ракия и гледал 'Рамбо' по телевизията. Докато гледал екшьна сьс Силвестьр Станлоун бил с облещени очи. След края на филма извадил нож и трьгнал с него по улиците и той самият се помислил за Рамбо. В крайна сметка нарьгал един полицай у тях като се правил на заспал преди това. После разбира се го арестували и кьде с приказки, кьде с шамари окован с белезници го закарали со кротце со благо кьм местния психодиспансер.
| |
|
Това ли единствено те впечатли от новините? Файле, ти социален живот нямаш ли?
Давай на душата си каквото иска, щото ще дойде време нищо да не ще!
| |
|
Чупката да не стане по лошо.
| |
|
По-лошо от това не може да бъде. Любопитен съм да разбера с какво ме заплашваш.
| |
|
Като начало с пьлна забрана да посещаваш клубни срещи на които аз присьствам. Ако те видя на такава среща ще те направя за смях пред всички.
| |
|
Интересно, клубните срещи ти ли ги организираш и на твой личен (частен) терен ли се провеждат? И в ролята на какъв се изявяваш? На клоун, или просто на охранител? Всъщност, имаш права само на мястото на охранявания от теб обект, на всички останали места си един от всички. Капиш?
| |
|
Много си тьп
ако разсьждаваш от гледна точка на правото просто си загубен. Много хляб има да ядеш още, пубер.
| |
|
Мама ми казваше да не споря с глупаци, защото ще ме свалят на нивото си и ще ме победят с опит... права е, няма да споря с теб.
| |
|
За корупция чувал ли си нещо? А за врьзки?
Мамино синче...
| |
|
|
|
|