|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
КТБ ist kaput
|
|
Автор |
Nazgulll (8см) |
Публикувано | 20.06.14 12:41 |
|
Просто уникално, уж банка с активи за 10-12 милиарда търси закрила от БНБ. Добре, че всичко съм инвестирал в недвижими имоти и нищо не държа в гадните банки.
| |
|
и аз почти нищо не дьржа в банки, впрочем не дьржа и в долари вече, освен на златото на нищо друго нямам доверие. А това което става в момента е че Господ наказва Бьлгария защото бьлгарите са мрьсен и долен народ който тепьрва ще си плаща за греховете си...
| |
|
Влоговете до 100 000 лв. са гарантирани от ФГВБ ("Фонда за гарантиране на влоговете в банките"). Освен ако не си договорил привилегировани лихвени условия. Има и други изключения.
Но в общия случай всички депозити, независимо от валутата са защитени до стойността 100 000лв. Обаче изплащанията ще са само в левове.
| |
|
Мда, само че таргета на КТБ е за фирми/хора с много над 100000лв. Ще припомня рекламните им слогани :
"Клиентите са ни скъпи"
"Елате след първият си милион"
некви такива.
между другото не знам вече за кой път комунягите източват банковата система. Веднага да си признаят тези, които са гласували за тях, за да ги линчуваме публично.
| |
|
Ти пак не си в час! Ти не прочете ли в интернет че скандала стана точно защото това не важи точно за тази банка?
| |
|
Аз гласувах за Костов, после за ГЕРБ и сьвестта ми е чиста, а БСП е американска партия.
| |
|
Наистина ли вярваш в това? Дано не се налага, че много ми е интересно, ако не ти ги изплатят, как ще си ги вземеш, особено с тази съдебна система...И след колко време...
Абе, дано банките са стабилни, но лично аз не вярвам много в това.
| |
|
Не е въпрос до вяра. На леля ми й се случи - банката, в която имаше пари, фалира 1996 година и й изплатиха депозита в разстояние на две години. Така че това е закон, който действа. Освен ако не си попаднал в изключенията и не са те уведомили.
Редактирано от Luchezara на 20.06.14 14:38.
| |
|
Човек с толкова пари си познава рисковете и би трябвало да се съобразява с тях. Тоест да вземе съответните мерки.
| |
|
Не, чета други неща. Къде го пише?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|