|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Чипове на всички бебета и емигранти
|
|
Автор |
Luchezara (свободна птица) |
Публикувано | 28.12.13 19:15 |
|
Леле, как се изнервих и ядосах като го чух това. Просто не е истина, отдавна не се бях вбесявала. И по новините го казват. Явно наистина някой си позволява да се отнася към хората като към животни.
В новините в нета няма много по случая, сигурно тепърва ще гръмне. Добре, че не е пред мен някой илюминат или сатанист, който го измислил. Това щеше да му е последния ден на земята.
| |
Тема
|
Re: Чипове на всички бебета и емигранти
[re: Luchezara]
|
|
Автор |
Lucky Eva (независима) |
Публикувано | 28.12.13 20:04 |
|
Ужас! Започва постепенното ни превръщане в роботи. След време може и да нямаме възможност да проявяваме свободна воля.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vitalite (флуидна) |
Публикувано | 28.12.13 20:08 |
|
Научно - фантастичните романи от преди няколко десетилетия се превръщат в реалност, и като че ли неизбежно бъдеще.
| |
Тема
|
[re: Vitalite]
|
|
Автор |
Lucky Eva (независима) |
Публикувано | 28.12.13 20:15 |
|
Не мислите ли, че ще стане така, защото все повече загърбваме духовното? Технократският материализъм, фалшивите реклами, престъпността, корупцията и всичко, което ни заобикаля докараха хората до положение, в което да им бъде отнета възможността да избират начина си на поведение и да им се наложат ограничения чрез технически средства и страх.
При роботите е така, програмират им се ограничен набор от действия, но при тях няма чувства. При човека, който е изтъкан от чувства, ще бъде пагубно за психиката му.
Редактирано от Lucky Eva на 28.12.13 20:27.
| |
|
Никой реално не може да те задължи да се чипираш или децата си, те и ваксините са засължителни, ама не съвсем.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FilerO99 (СТАЛИНЕЦ) |
Публикувано | 28.12.13 20:49 |
|
Всъщност това е идеята на доктор Делгадо лансирана от него още през 70те години на ХХ век. Идеята му е за психоцивилизовано общество и за машинно-електронен контрол върху отделните му индивиди.
За него и неговата идея съм чел още през 1998ма година докато бях в казармата в една наистина впечатляваща книга на тема НЛО писана от братята Ламер.
| |
Тема
|
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
Lucky Eva (независима) |
Публикувано | 28.12.13 20:53 |
|
Да, за идеи и теории всички сме чували. Но, напрактика, не искам да си го представя. Свива ме душата, като си помисля, че може да бъдем ежесекундно под контрол.
| |
Тема
|
[re: Lucky Eva]
|
|
Автор |
FilerO99 (СТАЛИНЕЦ) |
Публикувано | 28.12.13 20:56 |
|
Всъщност до колкото си спомням(чел съм книгите им два пъти) става въпрос за наистина фантастична технология която е разработена от американските военни с цел да проследяват американски граждани които са отвличани от екипажите на НЛО.
| |
|
Ако имаме глупостта и овчедушието да го позволим.
| |
Тема
|
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
Lucky Eva (независима) |
Публикувано | 28.12.13 20:59 |
|
Интересна е книгата "Говори космосът" на Стамен Стаменов, който е живял в САЩ, той там говори за извънземни. Спомням си, че едва я намерих, беше се изчерпала, в нета има за него.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|