Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:42 07.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Приключение с дваманови  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.11.13 22:00

Искам да ви разкажа за двама мои нови познайници. Нали съм тръгнала да се запознавам с мъже, евентуално да срещна подходящия и т.н.
Бих могла да сложа под общ знаменател споменатите образи, защото тяхната едничка цел, явно, е да намерят жена, която да им насипва точно определени неща в панички. Да, точно така, в панички. И то в конкретно време!

Първият, с когото се запознах, едва изчака да си поема глътка от кафето и започна подробно да ме информира за хранителния си режим, който стриктно спазвал от раждането си досега. Има-няма 50-60 години. Беше ми обяснено изключително акуратно какво консумирал и в кои часове на денонощието. Всичко се разпределяло сутрин, обед, вечер, но и двете следобедни закуски били задължителни. Топлата супа трябваше да присъства неизбежно, а когато му споменах за моите туршии, последва едно сумтене и крайно пренебрежение, което моментално ме отказа от втора среща с него.

Другият сладуран пък реши, че в момента, в който ме зърне, е редно да ме запознае с всичките си заболявания. Интересно, че отново тръгна от раждането си до настоящия момент. Вече знам точно къде са били разположени обривните му единици като е боледувал от варицела на 6 годинки! Една по една.
Това е нищо, ако не беше стигнал до... паничките. Във всяка от тях - сутрин, обед и вечер, се сипваха не супи, а таблетки с най-различна форма и големина. Подредени в определен ред и синхронизирани в цветово отношение.
Беше ми обяснено, че вит. С - то стояло винаги най-отгоре и това трябвало да се знае добре. Плахо вметнах, че е възможно да се постави отстрани до паничката, от което нищо няма да му стане. Не мога да опиша възмутения поглед и предългото обяснение как едва ли не умрял, когато един витамин С му се загубил под масата.
Сега ще кажете, че драматизирам. Ами не! Радвам се. Че се освободих от задължението да насипвам с черпака супи и лекарства в точно определен ред и час. И ако изпусна на пода само лъжичка от тези вещества или ги сервирам 5 минути по-късно, ще ме обявят за най-безхаберното, нескопосано и лентяйско същество на планетата.

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re:ама ти със старци ли се занимаваш???? [re: saksun]  
Автор FilerO99 (оперативник )
Публикувано18.11.13 22:22

Първият, с когото се запознах, едва изчака да си поема глътка от кафето и започна подробно да ме информира за хранителния си режим, който стриктно спазвал от раждането си досега. Има-няма 50-60 години

Със старци ли се занимаваш?Ти да не си луда?

Тема Re: Приключение с дваманови [re: saksun]  
Автор Polydeuces (Търсещ)
Публикувано18.11.13 22:32

Секси, мислех те за по-млада..

Graeca sunt non leguntur

Тема Re:ама ти със старци ли се занимаваш????нови [re: FilerO99]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.11.13 22:35

Всякакви ми налитат. Какво да правя?

Тема Re: Приключение с дваманови [re: Polydeuces]  
Автор saksun (непозната)
Публикувано18.11.13 22:37

На мен са ми казвали, че трябва да се занимавам с възрастни мъже. Следвам съветите.

Тема Re:ама ти със старци ли се занимаваш????нови [re: saksun]  
Публикувано18.11.13 22:38

Какво да правиш ли?Ти морал имаш ли?Май нямаш морал. Тогава щом нямаш морал загивай!Щом нямаш морал ти нямаш право на живот.

Публикувано18.11.13 22:40

На мен са ми казвали, че трябва да се занимавам с възрастни мъже. Следвам съветите.

Ако ти кажат да скочиш от 8мия етаж ще го направиш ли? Въобще имаш ли грам мозък в главата си?А?

Тема Re: Приключение с дваманови [re: Polydeuces]  
Публикувано18.11.13 22:45

Млада ли?Тя има акъл на пиле, кокоши акъл.

Автор Mpъни (:))
Публикувано18.11.13 23:09

Уау!

Е, на тва се вика режим! Що не ги пита как става номера, че и аз искам да се храня под час.

Това е моето виждане. Не го налагам на никого. Просто го споделям.

Тема Re:тоя сигурно има чененови [re: Mpъни]  
Публикувано18.11.13 23:11

Саксън излиза с 60 годишни старчета с ченета. Представяш ли си колко е изпаднала?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.