Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:37 08.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Понеделнишка!нови  
Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано21.10.13 08:41

Привет друзя, разказвайте сега кой как се настройва за уикенда, и по-специално към преминаването от лятно в зимно часово време (връщаме назад, да, с един час).
Споделете на батко си какво инак си правите, как върви живота ви, щастливи ли сте и така.....

Тема Re: Понеделнишка!нови [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор Sarfa (freeman)
Публикувано21.10.13 08:44

Релаксирам 2-ри месец,направо се чувствам перфектно.Занимавам се с малките разбойници,разходки,паркчета,идилия.Междувременно захапах и лек частен проект,мноого яваш го карам,да не ми се разваля почивката,тази седмица ще го финализирам,да налея и в банковата сметка...Абе,доволен съм от живота напоследък,да!

Автор FilerO99 (ЩАЗИ)
Публикувано21.10.13 09:13

При мен всичко е ок или поне изглежда че е ок.

Автор r3gistracia ()
Публикувано21.10.13 09:52

сънувах много и много странни сънища

една приятелка казва, че съм

и за това ми подарявали , аз пък си мисля, че тя пропуска факта, че преди не получавах никакви подаръци от никого, а сега бих могла да получавам повече демек мисля си, че явно не съм достатъчно мацка, щом не получавам достатъчно подаръци, но какво да се направи. никой не ми е подарил нито кола, нито нищо голямо, просто тя ме сравнява със себе си, защото тя е по-скоро в позицията на черпеща и купуваща

освен това от известно време страдам от захарна недостатъчност (демек не ям сладко в количествата, в които го ям обикновено и по тази причина съм много кисела, ядосана и ми иде да крещя през повечето време. единствената причина поради която не го правя... вече е че котката ми се върна още по-зле и от предния път и даже снощи се уплаших да не ми е умряла в краката, вече не я пускам на вънка по тази причина, щото не искам да й се случват някакви неща)

въобще не съм щастлива, направо съм отчаяна, а за смяна на времето дори и не съм разбрала, а и честно казано грам не ми пука

захарната недостатъчност прави нещата страшни и само съседката дето ме видя веднъж с ножа да правя карвинг по масата знае какво се случва в тези моменти, съжалявам за което. както става ясно нямам достатъчно кинти, които преди отиваха наистина много за да се тъпча със сладко, колкото моя организъм има нужда, което наистина е страшно много, колкото 1-2 мъже поне, не жени, тъпите ми лели може да се тъпчат и да дигат много килограми, аз мога да се тъпча 2-но колкото тях и да съм тънка, така че къв е смисъла да описвам как върви живота ми, по-добре другите да описват как върви тяхния покрай мене

ако започна от критична захарна недостатъчност да знаете каква е причината

Тема Re: Понеделнишка!нови [re: r3gistracia]  
Автор BambiBambina (*)
Публикувано21.10.13 14:58

Т.е., ако получаваш подаръци, означава, че си мацка?

Тема бинови [re: r3gistracia]  
Публикувано21.10.13 15:00

трябвало да си щастлива, след като ядеш по 2 тона сладко на ден и не качваш.
Би трябвало да не си щастлива, ако всичките ти пари отиват за сладко!

Автор virgo (кобра)
Публикувано21.10.13 16:39

аз се настройвам за големи промени в личен план

Тема Re: Понеделнишка!нови [re: virgo]  
Публикувано21.10.13 19:09

Супер? И те са....

Автор virgo (кобра)
Публикувано21.10.13 20:05

сменям семейната среда така да се каже

Автор БeзcъницaМодератор (Liquid State)
Публикувано21.10.13 22:52

Какъв уикенд, по дяволите? Още е едва понеделник!!

А в смяната на времето не виждам нищо специално. Изобщо не я отразявам. Местя часа и толкоз. Добре че каза, да не взема да забравя.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.