|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Привет друзя, разказвайте сега кой как се настройва за уикенда, и по-специално към преминаването от лятно в зимно часово време (връщаме назад, да, с един час).
Споделете на батко си какво инак си правите, как върви живота ви, щастливи ли сте и така.....
| |
|
Релаксирам 2-ри месец,направо се чувствам перфектно.Занимавам се с малките разбойници,разходки,паркчета,идилия.Междувременно захапах и лек частен проект,мноого яваш го карам,да не ми се разваля почивката,тази седмица ще го финализирам,да налея и в банковата сметка...Абе,доволен съм от живота напоследък,да!
| |
|
При мен всичко е ок или поне изглежда че е ок.
| |
|
сънувах много и много странни сънища
една приятелка казва, че съм и за това ми подарявали , аз пък си мисля, че тя пропуска факта, че преди не получавах никакви подаръци от никого, а сега бих могла да получавам повече демек мисля си, че явно не съм достатъчно мацка, щом не получавам достатъчно подаръци, но какво да се направи. никой не ми е подарил нито кола, нито нищо голямо, просто тя ме сравнява със себе си, защото тя е по-скоро в позицията на черпеща и купуваща
освен това от известно време страдам от захарна недостатъчност (демек не ям сладко в количествата, в които го ям обикновено и по тази причина съм много кисела, ядосана и ми иде да крещя през повечето време. единствената причина поради която не го правя... вече е че котката ми се върна още по-зле и от предния път и даже снощи се уплаших да не ми е умряла в краката, вече не я пускам на вънка по тази причина, щото не искам да й се случват някакви неща)
въобще не съм щастлива, направо съм отчаяна, а за смяна на времето дори и не съм разбрала, а и честно казано грам не ми пука
захарната недостатъчност прави нещата страшни и само съседката дето ме видя веднъж с ножа да правя карвинг по масата знае какво се случва в тези моменти, съжалявам за което. както става ясно нямам достатъчно кинти, които преди отиваха наистина много за да се тъпча със сладко, колкото моя организъм има нужда, което наистина е страшно много, колкото 1-2 мъже поне, не жени, тъпите ми лели може да се тъпчат и да дигат много килограми, аз мога да се тъпча 2-но колкото тях и да съм тънка, така че къв е смисъла да описвам как върви живота ми, по-добре другите да описват как върви тяхния покрай мене
ако започна от критична захарна недостатъчност да знаете каква е причината
| |
|
Т.е., ако получаваш подаръци, означава, че си мацка?
| |
|
трябвало да си щастлива, след като ядеш по 2 тона сладко на ден и не качваш.
Би трябвало да не си щастлива, ако всичките ти пари отиват за сладко!
| |
|
аз се настройвам за големи промени в личен план
| |
|
Супер? И те са....
| |
|
сменям семейната среда така да се каже
| |
|
Какъв уикенд, по дяволите? Още е едва понеделник!!
А в смяната на времето не виждам нищо специално. Изобщо не я отразявам. Местя часа и толкоз. Добре че каза, да не взема да забравя.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|