|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Предложение
|
|
Автор |
expat () |
Публикувано | 21.10.13 07:38 |
|
Я за да се подкрепи хотелиерския и ресторантьорския бизнес да вземат да се разрешат създаването на:
- весели стаи
- стаи за удоволствие
- специални помещения
за консумация на леки и твърди наркотици, както и други видове забранени удоволствия.
Така де, що да се ограничаваме само с пушенето, като можем да разрешим всичко, което да помогне на туризъма да се възроди и да се превърнем в дестинация номер едно в света.
| |
Тема
|
Re: Предложение
[re: expat]
|
|
Автор |
Sarfa (freeman) |
Публикувано | 21.10.13 08:40 |
|
Прекрасна идея,но в страна с толкова много лелки и закостеняло мислене е неприложима.Неведнъж съм писал,че легализирането на наркотиците може да бъде само от полза за държавата.
| |
Тема
|
[re: Sarfa]
|
|
Автор |
expat () |
Публикувано | 21.10.13 09:02 |
|
Тук (в България) незаконните неща не подлежат на контрол и санкция. Пример от преди 40 дни:
На гости съм на рибарника на мой приятел край голяма българска река. Рибарника изцяло законен с всички документи. И хоп - изсипват се: ИАРА, Басейнова дирекция, РИОСВ, икономическа полиция и НАП. Правят проверка на рибарниците. Човека си показа документи и накрая попита:
- Добре де, мен ме проверявате 4-и път това лято, а ето онези рибарници (посочи 6 рибарника наоколо) нито веднъж не ги проверихте. Защо така?
- Не бе човек, просто само твоето е рибарник, останалото са оградени частни имоти, в които е нахлула вода и са се образували гьолове. Няма какво да проверяваме там.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hoй (библейския) |
Публикувано | 21.10.13 09:03 |
|
Да ве, голяма полза.Чакай от дрогиран адекватно поведение.
"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hoй (библейския) |
Публикувано | 21.10.13 09:05 |
|
Ха-ха, излиза, че и кръчмата е частен имот , в който просто са нахлули клиенти.
"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "
| |
Тема
|
[re: Hoй]
|
|
Автор |
Sarfa (freeman) |
Публикувано | 21.10.13 09:06 |
|
Забравих да добавя - изобщо не ми се спори.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sarfa (freeman) |
Публикувано | 21.10.13 09:07 |
|
естествено....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hoй (библейския) |
Публикувано | 21.10.13 09:38 |
|
Ма аз не споря - констатирам само.
| |
Тема
|
[re: Hoй]
|
|
Автор |
Sarfa (freeman) |
Публикувано | 21.10.13 10:02 |
|
Както обикновено,констатациите ти са грешни,сигурно си сбъркал надрусан с пиян.
| |
|
всичко, което не е експлицитно забранено според българската правна система е разрешено. аз не разбирам от какво друго мислиш че печели българския туризъм? печели само и единствено от секс, наркотици, лудница и дискотеки по морето и по другите курорти. горките чужбинци идват тука убедени, че жените са секси, със сигурност са по-секси от техните. а горките чужденки идват, щото къде другаде да одят, като всички са тук на тях им е весело навсякъде където ходят и всяко помещение, улица и плаж и въобще им е място за удоволствие, та бг туризма от поне десетилетие печели от това, не знам ти дали се силиш да откриваш топлата вода или искаш да продаваш продукт, там където той и без това е в изобилие. при всички положения не ти разбирам темата
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|