Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:34 20.10.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Предложениенови  
Автор expat ()
Публикувано21.10.13 07:38

Я за да се подкрепи хотелиерския и ресторантьорския бизнес да вземат да се разрешат създаването на:

- весели стаи
- стаи за удоволствие
- специални помещения

за консумация на леки и твърди наркотици, както и други видове забранени удоволствия.

Така де, що да се ограничаваме само с пушенето, като можем да разрешим всичко, което да помогне на туризъма да се възроди и да се превърнем в дестинация номер едно в света.

Тема Re: Предложениенови [re: expat]  
Автор Sarfa (freeman)
Публикувано21.10.13 08:40

Прекрасна идея,но в страна с толкова много лелки и закостеняло мислене е неприложима.Неведнъж съм писал,че легализирането на наркотиците може да бъде само от полза за държавата.

Тема Re: Предложениенови [re: Sarfa]  
Автор expat ()
Публикувано21.10.13 09:02

Тук (в България) незаконните неща не подлежат на контрол и санкция. Пример от преди 40 дни:

На гости съм на рибарника на мой приятел край голяма българска река. Рибарника изцяло законен с всички документи. И хоп - изсипват се: ИАРА, Басейнова дирекция, РИОСВ, икономическа полиция и НАП. Правят проверка на рибарниците. Човека си показа документи и накрая попита:

- Добре де, мен ме проверявате 4-и път това лято, а ето онези рибарници (посочи 6 рибарника наоколо) нито веднъж не ги проверихте. Защо така?

- Не бе човек, просто само твоето е рибарник, останалото са оградени частни имоти, в които е нахлула вода и са се образували гьолове. Няма какво да проверяваме там.

Автор Hoй (библейския)
Публикувано21.10.13 09:03

Да ве, голяма полза.Чакай от дрогиран адекватно поведение.

"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "

Автор Hoй (библейския)
Публикувано21.10.13 09:05

Ха-ха, излиза, че и кръчмата е частен имот , в който просто са нахлули клиенти.

"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "

Тема Re: Предложениенови [re: Hoй]  
Автор Sarfa (freeman)
Публикувано21.10.13 09:06

Забравих да добавя - изобщо не ми се спори.

Автор Sarfa (freeman)
Публикувано21.10.13 09:07

естествено....

Автор Hoй (библейския)
Публикувано21.10.13 09:38

Ма аз не споря - констатирам само.

Тема Re: Предложениенови [re: Hoй]  
Автор Sarfa (freeman)
Публикувано21.10.13 10:02

Както обикновено,констатациите ти са грешни,сигурно си сбъркал надрусан с пиян.

Автор r3gistracia ()
Публикувано21.10.13 10:04

всичко, което не е експлицитно забранено според българската правна система е разрешено. аз не разбирам от какво друго мислиш че печели българския туризъм? печели само и единствено от секс, наркотици, лудница и дискотеки по морето и по другите курорти. горките чужбинци идват тука убедени, че жените са секси, със сигурност са по-секси от техните. а горките чужденки идват, щото къде другаде да одят, като всички са тук

на тях им е весело навсякъде където ходят и всяко помещение, улица и плаж и въобще им е място за удоволствие, та бг туризма от поне десетилетие печели от това, не знам ти дали се силиш да откриваш топлата вода или искаш да продаваш продукт, там където той и без това е в изобилие. при всички положения не ти разбирам темата

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.