Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:10 03.11.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема много лекаринови  
Автор yetti (снежко)
Публикувано24.08.13 19:10

от бърза помощ, а и не само, верно са си за един як бой, ама як! започнах да разбирам биячите. а повечето доктори се държат, както се държат всички останали чиновничета - нагло, безхаберно и абсолютно безотговорно. тия хора нямат ли минимален морал, съвест или поне доблест? все пак това не са просто чиновници на заплатка от 9 до 5, или бъркам?

----

I only had a Corona
Five cent deposit

Редактирано от yetti на 24.08.13 19:22.

Тема Re:прав синови [re: yetti]  
Автор FilerO99 (оперативная)
Публикувано24.08.13 19:48

На Мишо Пърпъла миналата година след ухапване от кърлеж му бяха казали следното нещо - ако не си платиш 20 лева няма да ти обърна внимание, в същото време той е здравно осигурен. От тогава Мишо Пърпъла се заканва че ще убива лекари.

На мен ако лекар ми каже с такъв тон такова нещо ще му обърша два шамара да се освести малко и ще отида да се прегледам в частна клиника.

В България лекарите трябва да се малтретират, а полицаите които сътрудничат на мафията да се ликвидират.

Тема Re: много лекаринови [re: yetti]  
Автор Paйън ()
Публикувано25.08.13 00:06

върнахме се с някакъв вирус точно на последния ден от морето и малкото за 1 ден направи бронхит, съответно му изписаха антибиотик и естествено нашта лекарка беше отпуска, та се явихме при нейна заместничка, която по въпроса ми за какво правим ако се получи алергия към антибиотика, смело ми заяви, че алергия се правела от нещо, което вече си взимал, а не от нещо ново!

съответно се опулих досущ като тва човече тук, шокираното и попитах: "така лии?!?", а тя с усмивка ми отговори: "ми даа!" освен това до последно отказваше да си даде телефонния номер под предтекст, че имала ужасно много пациенти и дори да ми го дадяла едва ли щяла да ми вдигне и мрън-мрънн простотии, като усетих накъде върви мрънкането само й казах: "а, ясно! " ми, аман, по-добре кажи "не мога да ти го дам", отколкото да ми обясняваш колко си претоварена и как хич, ама въобще не те е грижа нито за мен, нито за невръстното ми дете... тва ми било педиатри... откакто се е родил ги сменяме и досега нито един читав - все някакви хора, които незнайно защо са там, след като въобще не им е нито до деца, нито до пациенти... пък и двама доктори да ми обясняват вредата от антибиотиците и да отказват да предпишат, докато детето се докара до бронхит, че наай-накрая някой да се съгласи да изпише антибиотик (като вземе да ми разясни сбърканите си виждания за алергиите... офф, но комент)

Тема Re: много лекаринови [re: Paйън]  
Автор Well (Сянката Му)
Публикувано25.08.13 00:45

България - страната на тройкаджиите .
Това е положението. Всички тук са тройкаджии. Останалите на издържаха простотията и си заминаха от тук завинаги. В резултат на това нивото на простотията се повиши до степен на потоп и ни заля напълно.

Тема Re: много лекаринови [re: Well]  
Автор Paйън ()
Публикувано25.08.13 00:58

ама кошмарно е, просто е кошмарнооо!

Тема Re: много лекаринови [re: Well]  
Автор Liya ()
Публикувано25.08.13 02:06

Брееей, значи всички тук сме тройкаджии, така ли? И аз, и ти? И като как ме пишеш тройкаджийка ти и ми обезценяваш постиженията в живота, за които който трябва ми е писал отличен и ми отнемаш и собственото ми доволство от това, което съм? Мноо хубу се изцепи!

Автор Mpъни (:))
Публикувано25.08.13 11:19

нагло, безхаберно и абсолютно безотговорно. тия хора нямат ли минимален морал, съвест или поне доблест?

Такива са. Нямат съвест. За тях сме парче месо, което струва пари. А даже и да го разкарат от леглото за тях пак е пари, че нали клиничната пътека е изтекла.
Да не опира човек до лекари. Само ще му скъсят живота. За това се правят само изследвания, а човек трябва да се самолекува. Щата нашите доктори все ще ти излязат с "медицината не е стигнала до там", или просто от незнание ще ти предпишят нещо дето ще те усложни.

Това е моето виждане. Не го налагам на никого. Просто го споделям.

Тема Re: много лекаринови [re: Liya]  
Автор Well (Сянката Му)
Публикувано25.08.13 11:39

Време е да се научиш че казаното не може да обхване 100 % , винаги има изключения, като мен например, съответно вероятно и теб. Но птичка пролет не прави и потоп не отменя следователно. Оставаме си заляти до козирката от тройкаджии и с този факт не може да се спори защото е убийствено ясен на всеки, който се опитва да използва ума на работниците.

Тема Re: много лекаринови [re: Paйън]  
Автор Lira Emerald (LIRA..)
Публикувано25.08.13 12:36

Личният ти лекар е задължен в здравната книжка да си упомене/впише телефона. Ако има заместник-също е длъжен да си даде телефона.
Освен това джи пито е длъжен да те информира за след 19 часа и през почивните дни, с кой спешен център има договор и там да ползваш услугите им, ако ти се наложи.
Ако не спазва тези неща и в последствие не си вдига телефона през работно време, подаваш жалба-оплакване и я депозираш в Районната Здравна каса на Енос.
Може да подеш жалба и за отказа на заместника да си даде телефона.
Просто е:)

Нямам ни един миг свободен...аз съм непрекъснато със себе си. - Ставри Калинов

Редактирано от Lira Emerald на 25.08.13 13:02.

Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано25.08.13 12:45

Какво точно ти се е случило?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.