Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:24 20.10.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ексцентрична любофнови  
Автор Amelia Pond ()
Публикувано08.09.13 13:14

Какво ще кажете за щастлива двойка, в която жената е мъжът, а мъжът - жената? Или поне да не бъда така драстична от няколко впечатления - това двойка мъж и жена ли е или е по-скоро гей двойка - на две жени или на двама мъже, които така се случва, че са от различен пол, но всъщност са си точно това по душа. Не че има значение, супер е.... но просто се питах. Защото една позната доста дълго време не можеше да си хареса мъж. И сега си хареса мъж и понеже винаги е харесвала силни мъже (и като характер) и аз си мисля - такъв ще да е..., а то мъж като женааа. Т.е. тя е харесвала силните мъже като примери за подражание за себе сиии, изведнъж ми се изясни това... Изведнъж ми присветна. Впрочем и много се радвам.

Вие какво мислите? На мен такава двойка ми се струва с голям потенциал. Защото някак са си един за друг. Малко като - търкулнало се гърнето....

- Vous jouez avec votre vie!
- Et alors?! Il faut bien jouer avec quelque chose!

Тема Re: Ексцентрична любофнови [re: Amelia Pond]  
Автор yetti (снежко)
Публикувано08.09.13 13:16

ами да, с голям потенциал са, допълват се и си неутрализират взаимно недостатъци.

----

I only had a Corona
Five cent deposit

Редактирано от yetti на 08.09.13 13:24.

Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано08.09.13 13:53

че това е нормалното съвременно семейство.

Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано08.09.13 13:55

Тя е срещнала вътрешният си мъж във физическо проявление, а той - вътрешната си жена в нейно лице. :))) Ако е така - това са предпоставки за щастливо и хармонично съжителство, независимо как изглежда отстрани.

Тема Re: Ексцентрична любофнови [re: Vitalite]  
Автор yetti (снежко)
Публикувано08.09.13 13:57

за тва ме кефи градът, това във връзка със съседната тема, че не е като при скотовете-еснафи на село, които обсъждат и одумват всеки. у градо всеки си прави, квото си иска и какти му е кеф и най-оптимално за него, и не го обсъжда целокупния скот на мегданя.

----

I only had a Corona
Five cent deposit

Тема Re: Ексцентрична любофнови [re: yetti]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано08.09.13 16:12

у градо всеки си прави, квото си иска и какти му е кеф и най-оптимално за него, и не го обсъжда целокупния скот на мегданя.

Да, ама не - бабката на първия етаж е наясно с разписанието и житието - битието на всеки един от къщата. Но! Нейната версия е, че се грижи за нас.

Автор Hoй (библейския)
Публикувано08.09.13 16:37

Какво ще кажете за щастлива двойка, в която жената е мъжът, а мъжът - жената? - какво да кажем?Матриархат или "мъж под чехъл".Същото е и "заврян зет".

"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "

Тема Re: Ексцентрична любофнови [re: Hoй]  
Автор Amelia Pond ()
Публикувано08.09.13 16:40

Хахаха, ама аз нямам предвид, че тя му се налага. Имам предвид буквално женски и мъжки качества. Даже той се налага, но по женски прийом

Автор Hoй (библейския)
Публикувано08.09.13 16:54

- Кой командва тук - креснал мъжът и ударил по масата.
- Аз командвам, що? - отговорила жената.
- Не, не , аз само питам...
---------
Как по-точно се налага по женски?
Не й "пуска" редовно и тропа с крак ли, цупи се и реве за щяло и нещало.

"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "

Тема Re: Ексцентрична любофнови [re: Hoй]  
Автор Amelia Pond ()
Публикувано08.09.13 18:23

Нее, кокетничи

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.