|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Ауе за кой ги шият тез дрехи?
|
|
Автор |
expat () |
Публикувано | 28.08.13 17:50 |
|
Баси, днес отивам да си купувам дрехи и ...
тез блузи, които ми стават в раменете и в ръцете ми са прекалено дълги..., па не съм нисък - 182 см, тез, които ми са добре на дължина ми стягат, та се пръскат.
панталоните (тип дънки) - същата работа - тез, които ми стават на талията ми стягат в бедрата. ако пък ми са удобни в краката, горе на талията ми са широки...
а едно време сичко беше шито като по мярка за мен...
| |
Тема
|
Re: Ауе за кой ги шият тез дрехи?
[re: expat]
|
|
Автор |
FilerO99 (Evil Light) |
Публикувано | 28.08.13 18:08 |
|
Честно казано учудвам се че роден тарикат и играч като теб не е разбрал истината че цял свят си вкарва боклуците в Булгаристан. Това важи и за дрехи и за коли, и за оптически прибори и за всичко!
Нас ни имат за овце и всички се подиграват с нас като ни натубват всичко що е негодно, що е брак, що е дефектно. Това го правя даже и руснаците.
| |
Тема
|
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 28.08.13 20:09 |
|
и кво голи ли да ходим... или купуваш си билетче от уизайр и отиваш в италия на шошинг уикенд с жената
| |
Тема
|
[re: expat]
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 28.08.13 20:11 |
|
Единствения проблем който имам е с някои ризи. Тези които са ми по мярка ми стягат на бицепсите, затова понякога си взимам такива които ми стават на ръцете и ги нося на шивач да ми го втали
| |
Тема
|
[re: moreol]
|
|
Автор |
FilerO99 (Evil Light) |
Публикувано | 28.08.13 20:14 |
|
Хората с пари си пазаруват от чужбина. Моя Пасат го докараха по специален канал от Германия през 2002ра година.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 28.08.13 20:22 |
|
Така е защото ти си купуваш дрехи веднъж в годината, купувай си всеки месец да видим дали ще ти се разкарва до чужбина за едни дънки. Чат пат може и онлайн пазаруване, но друго си е да го видиш на живо..... ти ако беше човек с пари нямаше да си купуваш пасат от 2002 на старо от германия, а щеше да си вземеш ново бмв от официалния представител за БГ... и магистралата не е специален канал
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FilerO99 (Evil Light) |
Публикувано | 28.08.13 20:25 |
|
Аз ако бях човек с пари, а не само с някакви си 24 000 долара както в момента, а примерно с милиони щях да се занимавам преди всичко с убийства на български и европейски политици. А беевме е марка кола която определено органически не понасям.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 28.08.13 20:34 |
|
имам чувството че си от 20'ти век... тея 24к колко години ги събираш ... обмени ги в евро че тоя долар много плава... карай си пасатчето от 99'та и се наслаждавай на живота в такъв случай и колата здрава да е
П.П.: Иначе за политиците похвално... евала, народен човек... разбирам защо предпочиташ VW
Редактирано от moreol на 28.08.13 20:35.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FilerO99 (Evil Light) |
Публикувано | 28.08.13 20:37 |
|
Тези 24 000 долара/всъщност бяха 50 000 долара/ ми ги подари лично майка ми която е американски бизнесмен и милионерка.
Пасата е 94та и е много здрав. Не го карам защото аз по принцип трезвен на автомобил не се качвам още от преди 7 години време.
Еврото е куха валута със съмнително бъдеще.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moreol () |
Публикувано | 28.08.13 21:15 |
|
извинявай, ти не си от 20'ти век... ти си от 19'ти век
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|