|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Най-вкусната
|
|
Автор |
Bлeчyгo (Крокодил) |
Публикувано | 06.08.13 13:22 |
|
пица!
Довечера смятам да зарадвам половинката си с пица.С пилешко филе, манатарки от фризера(покривам я абсолютно цялата с филийки от тях)в/у сос от истински катък с риган, парченца пресен домат и топено сирене.Отгоре както винаги задължително обилно поръсена с кашкавал.
Кофтито е , че все още не мога да употребявам алкохол(ще станат вече 5 м.А какво разкошно розе имам и как само щеше да върви с пицата
| |
|
Няма ли да стане много тека с тези манатарки??
“Толкова много програми, пари и усилия за ромите, а за циганите никой не мисли.”[/
| |
|
Какво е тека?
Става разкошна!Манатарките лекичко се свиват при печенето, така че още като я изкарам да и сложа филийките домат и поръся с кашкавал, не я покриват цялата.
| |
Тема
|
Re: Най-вкусната
[re: Bлeчyгo]
|
|
Автор |
Liya () |
Публикувано | 06.08.13 13:40 |
|
Колко хубаво звучи половинката ми Каквото и да се получи, ще й хареса
Поради здравословни причини ли не можеш да пийнеш едно винце? Какво толкова пречи една чаша?
Редактирано от Liya на 06.08.13 13:43.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Liya () |
Публикувано | 06.08.13 13:41 |
|
Тека сигурно е мека, кашкава
| |
Тема
|
[re: Liya]
|
|
Автор |
Bлeчyгo (Крокодил) |
Публикувано | 06.08.13 13:44 |
|
Пролетта някакъв гаден вирус ме удари във вътрешното ухо.От там ми беше блокирал вестибуларния апарат и още месец трябва да вземам разни хранителни добавки, които не е препоръчително да се вземат с алкохол.Просто няма да има ефект от тях.А съм страшно доволен от приемането им!Имам чувството, че ме подмладиха с десет години!
Някак си ще дочакаме средата на септември
| |
Тема
|
[re: Liya]
|
|
Автор |
Bлeчyгo (Крокодил) |
Публикувано | 06.08.13 13:48 |
|
Аха
Не не става такава.Манагарките по принцип не са гъба с много високо съдържание на вода.то зависи и при какво време са набрани.Но и винаги преди да ги поставя във фризера няколко часа преди да ги поставя в него, след като ги нарежа на филийки ги оставям на прохладно място да по изпръхнат малко за да не се слепват
| |
|
Уау! Звучи много вкусно и със сигурност ще я зарадваш. А за виното има време...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
shshtt (късметлийка) |
Публикувано | 06.08.13 13:54 |
|
Мъж да ти сготви, е това вече е неудържимо секси
| |
|
Наистина неудържимо ..... какво значение има тук вкуса на пицата
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|