|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема
|
Проблемите ви с мен
|
|
Автор |
Мръни (:)) |
Публикувано | 06.05.13 14:00 |
|
Забелязвам, че бивам последвана и в други клубове, където се пише в темите ми или заядливо към мен или с цел да бъда заклеймена.
Много моля, всеки, който има някакъв проблем с мен да го изнесе на показ тук, в тази тема.
Не ми е никак приятно да се пише в моя тема по някакъв въпрос или вън от въпроса или да се обръща тематиката насочена към мен. Мисля, че е най-малкото детско.
Така че, отново приканвам недоволните от мен да излеят неодобрението си към мен тук.
| |
Тема
|
Re: Проблемите ви с мен
[re: Мръни]
|
|
Автор |
FilerO99 (оперативная) |
Публикувано | 06.05.13 14:08 |
|
Аз нямам никакъв проблем с теб за нищо, но ми е много интересно кой те преследва из клубовете от Споделено?И защо?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vitalite (флуидна) |
Публикувано | 06.05.13 14:09 |
|
Мръни, смирено моля да ми дадеш разрешение в кои клубове да пиша, с кого да пиша, и насоки как да пиша, за да не изглеждам заядлива и недобронамерена към теб.
Ще се съобразя с желанието ти, колкото и детински да звучат претенциите ти.
ПП. Между другото само да вметна, че и в Психоанализа и Психотерапия, както и в ГЗС, а и в други клубове, пиша и чета, откак имам регистрация в дира.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Обичам () |
Публикувано | 06.05.13 14:17 |
|
Ами, освен че подозираме, че си сериен убиец, нямаме проблеми. Ама моля ти се не се хвали чак толкова, че ни писна.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jumbles () |
Публикувано | 06.05.13 14:18 |
|
а стига изтрещява бе девойко, не си пък чак толко важна, та чак някой се юрне те преследва
между другото на теб спонтанността позната ли ти е и какво ти е мнението за нея
| |
Тема
|
[re: Vitalite]
|
|
Автор |
мapдyk (Enlil) |
Публикувано | 06.05.13 14:26 |
|
една перодръжка за писарушката
Veni, vidi, vici
| |
|
Поне 90% от вас страдат от някви мании за преследване, гарнирани със страх от изнасилване и побой.
| |
|
Кофти е когато човек се вземе твърде насериозно и си мисли, че всичко което е написано е срещу него, а не несъгласие с мнението му.
Мръни, гони те параноята...ама яко...
Поне лично аз, нямам нищо против теб, но реагирам на написаното от теб то и затова са форумите.
Смешно е да смяташ, че хора, които не те познават, могат да бъдат срещу теб лично...
Прекалената агресия и арогантното поведение понякога дразнят и това е причината да има сблъсък...но не и против теб, а против поведението ти и мненията ти..
| |
|
Питай Блъд защо ми ходи по темите и как така след като не му отвърна почва да ме очерня. Сега ме изкара и сериен убиец, само защото пуснах тема за това явление.
Нали вече не може да ми пише бележки я с обиди, я с комплименти и ме следи из дир-а.
Честно казано ми омръзна и ми е отвратително гадно.
| |
|
като че ли трябва да смъкнеш процента или ... де да знам, поне това което ме заобикаля е различно и може би не с толкова промити мозъци и впечатлението ми не е за такава огромност
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|