Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:50 06.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Привет банданови  
Автор roshava (диване)
Публикувано04.05.13 12:07

Боядисахте ли яйцата? Омесихте ли козунаците? Готови ли сте за празника?

Има три гледни точки ... моята, твоята и правилната.

Редактирано от roshava на 04.05.13 14:29.

Тема Re: Привет банданови [re: roshava]  
Автор ШokoЛaдa ()
Публикувано04.05.13 12:11

....месенето ми е любимо...втасването също...ама най-обичам готовия продукт......
Шегувам се....даже не смея и да пробвам...
И яйцата чакат...
Само за празника съм готова....

Автор FilerO99 (оперативная)
Публикувано04.05.13 12:13

Здравей!
Аз както написах в предишен постинг вкъщи не работя освен в редки случаи. Баща ми боядиса яйцата, а козунакът ще го донесат едни наши семейни приятели утре.

Автор saksun (непозната)
Публикувано04.05.13 12:21

След малко ще сложа яйцата да се варят. Козунакът е купен.

Като Шоко и аз самата съм готова за празника. Сега опитах един кок да си направя, обаче стърчи коса отгоре, не е гладка и сигурно ще си играя до довечера.

"Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

Тема Re: Привет банданови [re: ШokoЛaдa]  
Автор roshava (диване)
Публикувано04.05.13 13:10

Като знам какво е да месиш козунаци .... то не е месене, втасване, месене, втасване и така няколко пъти, и то на температури подобни на пещ, при които плуваш в собствен сос ... предпочитам готовият продукт от магазина.

Яйцата са готови от четвъртък, козунаците са купени, сега чакаме само празника и голямата яйчена битка.

Много обичам деня пред празника ... в него има много по-голям заряд емоция от колкото на самият празник.

Тема Re: Привет банданови [re: FilerO99]  
Автор roshava (диване)
Публикувано04.05.13 13:12

Много весело и топло посрещане на празника ти пожелавам Файле ... и да откриеш бияча.

Тема Re: Привет банданови [re: saksun]  
Автор roshava (диване)
Публикувано04.05.13 13:26

Ми той рошав, кока е по-готин. Остави го да има собствено мнение.

Автор БeзcъницaМодератор (distance)
Публикувано04.05.13 13:34

Нищо не съм Омесила, щото не знам как. Ако някога в живота някоя милостива бабка се жертва да ме научи, може да пробвам. Не съм и купила козунак, те в магазина се прескачат, до довечера все ще взема. С яйцата се боря от известно време и се отегчих, току-що в съседната тема се оплаках на Шоколада.

Автор shshtt (късметлийка)
Публикувано04.05.13 13:34

Яйцата ги боядисах сутринта, след малко ще ги вадя от боята и ще ги лъскам с олио. После ще ги снимам, за да мога утре да сложа във фейсбуците на децата. Козунаци купих, само една дроб сарма ще врътна, салати-малати и съм готова да посрещам гости - агнешкото те ще носят.
На разкрасителни процедури няма да се подлагам, щото съм си природно надарена, само една нова блуза ще си сложа дето още не съм я обличала.
Сутринта ще отидем на църква и после на кафе с разходка, а вечерта ще е сериозната част от празника

Весело посрещане на всички!

Автор ШokoЛaдa ()
Публикувано04.05.13 13:39

Хич и не знам, а и не искам да знам......
Сега ще отида да ги взема от един познат, топли, топли и познай дали ще останат до утре...

А ето и кой друг помага...ама това е от миналата година..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.