Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:31 06.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Ситуациянови  
Автор expat ()
Публикувано29.04.13 18:32

Миналата седмица изпаднах в кофти ситуация. Имах един партньор, с който преди време работехме заедно и голяма част от нещата, които знам и мога съм научил от него. С течение на времето пътищата ни се разделиха - той работеше предимно за пари, а аз за идеята и създавах контакти. Аз порастнах и чат пат го вкарвах в разни схеми, от които той доволно печелеше. Преди десетина дни разбрах, че е на път да влезе в една схема, от която да изгърми. И го предупредих. Просто считах за нормално да го предупредя. Да, ама той ме издъни. Освен, че предупреди останалите участници в схемата, отиде и при тези, които щяха да ги ударят... и им казал, че аз съм го предупредил.

Как да постъпя с него?

Приятелите ми от залите биха ме посъветвали да го унищожа...

Офицерите от ДС (старите ченгета) биха ми казали да продължа контактите сякаш нищо не е било, просто повече да не му давам информация.

Свещениците биха ме посъветвали да простя.

А вие?

Тема Re: Ситуациянови [re: expat]  
Автор Обичам ()
Публикувано29.04.13 18:38

Този клуб е за споделяне, а не за даване на съвети, намиране на помощ, на нови приятели, на гаджета, на работа и други подобни.

Автор FilerO99 (оперативная)
Публикувано29.04.13 18:41

Не случай тъпаците от залите. И аз съм подобни естествено не толкова тежки случай на предателства и постъпвам точно като офицерите от ДС - правя се че нищо не е станало, но повече не вкарам издънилият се в никакви схеми. Тоест моят съвет е да продължиш контактите с него все едно нищо не е станало, но да си имаш едно на ум за него...

Автор yetti (новак)
Публикувано29.04.13 18:51

ами, понеже виждам, че и ти търсиш комуникация на всяка цена, за всякаква просотия, която ти хрумне, аз лично ще ти предложа нещо друго - дай и жена си, или гаджето си, на въпросния, така и така е почнал да ви ебе, поне не му пречи.

Тема за своя сметканови [re: yetti]  
Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано29.04.13 19:14

щом сте почнали, карайте,

но неофициално разрешение не значи де факто нищо

Veni, vidi, vici

Автор r3gistracia ()
Публикувано29.04.13 20:59

значи, имах по-дълъг пост, но го махнах, ще ти кажа нещо кратко, понеже много ми харесваха предните ти теми ще ти споделя нещо съвсем искрено, макар че ще съм единствената жена в тази твоя тема

с офицери от ДС-то може да плашиш гаргите на село. разбира се, ако не става дума за поредната пернишка простотия при която със сигурност може да си ги говорите тези, в такъв случай иди в Перник и ГО кажи това. Но иначе за доста други локации е доста посредствено.

Тема Re: Ситуация [re: r3gistracia]  
Автор yetti (минаващ)
Публикувано29.04.13 21:02

ами аз немах погълъг отговор на твоя, но - пак си се изказАла мега дебилно.

повече не можах да измисля, колкото и да се напъвАх.

Автор Мръни (:))
Публикувано29.04.13 21:03

Изкарай го от играта по най-културния начин.
Може и да го накиснеш с някво срс и него. Ама само него.

Тема Re: Ситуациянови [re: Мръни]  
Автор yetti (минаващ)
Публикувано29.04.13 21:04

Може и да го накиснеш с някво срс и него. Ама само него.
---
ебаси филмите...

Тема Re: Ситуациянови [re: yetti]  
Автор Мръни (:))
Публикувано29.04.13 21:06

Кви ти филми.
Тва е живота в нашата държава, както и в целия свят.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.