Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:54 04.11.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Приятелите са ми отрепки-3нови  
Автор FilerO99 (Ghost Of War)
Публикувано15.03.13 09:19

Трагедията на Иван е, че той е наивник и глупак и в интелектуално отношение откакто го познавам не е мръднал и на милиметър напред. През 2005та година той постъпи крайно крайно неразумно и направо самоубийствено като ипотекира хубавия си апартамен и вложи малкото пари-25 000 евро в някакъв умрял квартален компютърен клуб без да мисли в перспектива дали въобще този кокошкарски бизнес ще има някакво сносно бъдеще. В резултат на тази грандиозна глупост с която той направи на едро спрямо неговите възможности не беше в състояние математически да си плаща вноските по ипотеката и през 2006та година загуби апартамента като банката естествено му я взе и край с неговата самостоятелност в живота. Той глупака, наивника бил изчислил и му били казали, че ще получава от компютърния клуб в Гоце Делчев 1000 лева месечно, а всъщност получаваше максимум по 200 лева защото непрекъснато му представяха различни фактури които му изяждаха над 800 лева месечно. От тогава досега Иван няма собствено жилище и живее само под наем или по приятели и до този момент е затънал с над 8000 лева кредити и дългове и бих казал, че както няма нищо сигурно в живота и така не е сто процента гарантирано, че той ще продължава да работи като охранител за 850 лева чиста заплата месечно. Имаше дълъг период от време през който той работеше за около 300-350 лева месечно и направо ви казвам нямаше какво да яде. А сега знаете ли каква е поредната глупост която прави Иван?Ходи и лепи плакати на АТАКА и участва в протестите подкрепяйки протестиращите лумпени които искат да махат валутния борд и ако това стане както написа Експакт за превалутирането на дълговете към банките то Иван копае собствения си гроб защото неговата заплата от 420 евро месечно бързо ще се срине примерно до 10 евро месечно, а дълговете му към различните финансови институции и частни лица ще се превалутират и ще останат над 4000 евро...

Трагедията на Кольо е, че българските лекари убиха грижовната му майка непосредствено преди да се запознаем през лятото на 2002ра година. Точно през лятото на 2002ра година българските лекари къде с основание къде без основание й поискали 1700 долара дарение-рекет за операция от рак на матката и тя както нямала такива пари операцията й непрекъснато била отлагана следствие на което си отишла от този свят. Това е бил първия страшен житейски удар от съдбата по живота и благоденствието бъдещия алкохолик и магьосник Кольо. Вместо да се стегне и да се бори с живота точно обратното Кольо тотално откачи и се превърна в черен маг като този процес, тази психическа девиация особено много се засии когато дебалата му приятелка го напусна преди няколко години защото той отказваше да работи каквато и да била работа, даже отказа да вдига една бариера за 500 лева на месец. От тогава досега почти не е имало вечер в която да съм го виждал трезвен и наскоро лекарите откриха разширение на черния му дроб и той въпреки това продължава да пие като ненормален. Следствие на промишлените количества бира който той изпива всяка вечер Кольо разви шизофрения защото мозъка е най-обикновен орган който си има свой капацитет на издръжливост и не може да дълго време да издържи по подобни гаври с него. Примерно изведнъж така както си е напълно нормален, разумен и видимо психически уравневосен погледа му става меко казано налуден точно като на зомби по филмите на ужасите и започва да говори невероятни глупости и вероятно неверни неща за Бог, за Сатаната и за магиики като стига до дам да се разпорежда с душите на умрелите кой отишъл в ада и кой в рая.

Трагедията на Мишо е че той е психично болен дегенерат и вървял много дълго по този дескруктивен път цял живот още от началото на 80те като вината за неговото състояние е простията на родителите му. Заболяването му терминилогично казано е ограничено афективно съзнание. Той се живее и се интересува само от Дийп Пърпъл и е меко казано обсебен от личността на Ричи Блекмор и неговите сола част от който Мишо е копирал едно към едно заедно със специфичната техника на пръстовките. Някои нормални хора около мен и около него подигравателно казват, че ако Ричи Блекмор предложи секс на Мишо Мишо не само щял да приеме, но и щял да остане доволен. Само за Диип Пърпъл мисли, само за това говори и е изключително неприятно когато се опитва нормален разумен човек да му каже нещо разумно, смислено и полезно той те прекъсва и отново започва с неговите бръщолевения за китари, сола, усилватели и затова как всички жени се опитват да го използват. За мен това е един нещастен и объркан роб с акъл на 14 дете който слугува в евтиното заведение на техните, баща му понякога го бие, тъпче и унижава, майка му не е коректна с парите към него, а той не е в състояние на бунт и да си отстоява позициите със сила защото е генетичен нещастник.

Тема Re:biva teнови [re: FilerO99]  
Автор Casandra ((изпитана))
Публикувано15.03.13 14:05

ama zashto im vikash *Приятелите ми* ?

Никой не е станал пророк в собственото си село

Тема Re:biva teнови [re: Casandra]  
Публикувано15.03.13 14:38

Забележката ви е правилна. Те вече не са ми приятели, а просто познати.
Единствените ми двама истински приятели са семейни. Имат си жени които ги командват.

Тема Re: Приятелите са ми отрепки-3нови [re: FilerO99]  
Автор Refurbished (Реставриран)
Публикувано15.03.13 16:26

Привличаш себеПодобни. Вече за трети път подтекстово си признаваш, че си отрепка...

Тема Re: Приятелите са ми отрепки-3нови [re: Refurbished]  
Публикувано15.03.13 16:34

Не мога да кажа, че съм отрепка за себе си, а просто не ме допуснаха в някои социални кръгове преди 10-15 години. Естествено сбъркаха защото загубихме и те и аз. Но аз един път отхвърлен не желая втори път да чукам на врата им. Като не ме искат майната им, но само да не помолят за нещо защото ще им го закучам в устичките!

Тема Re: Приятелите са ми отрепки-3 [re: FilerO99]  
Автор шyндa (шурдилович)
Публикувано16.03.13 08:38

Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв си ти!

Тема Re: Приятелите са ми отрепки-3нови [re: шyндa]  
Автор FilerO99 (НАЦИСТКО КОНТЕ )
Публикувано16.03.13 08:43

Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв си ти!

Каза лайното и падна в дупката.

Тема Re: Приятелите са ми отрепки-3нови [re: FilerO99]  
Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано16.03.13 14:06

добро четиво и увлекателно написано, имаш талант за някой роман да напишеш.
А от историите, които си постнал, човек може да си прави изводи само, защото, какт казва един мъдър човек - глупаците се учат от собствените си грешки, умните - те се учат от грешките на другите.

Тема Re: Приятелите са ми отрепки-3нови [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор FilerO99 (НАЦИСТКО КОНТЕ )
Публикувано16.03.13 14:42

Аааа, много голям комплимент ми направи!Благодаря за което!
А това което ми прави очевидно впечатление особено по отношение на Иван е, че той като че ли не си взема поука от част от собствените си грешки и продължава да ги повтаря под друга форма. А другите двамата - Кольо и особено Мишо са направо неспасяеми!

Тема Re:biva teнови [re: FilerO99]  
Автор Casandra ((изпитана))
Публикувано16.03.13 17:19

Този Иван е един отчаян човек;(( Другите двама са болни. А ти си много колоритен наистина, ако нямаш какво да правиш можеш да пишеш романи. Ама то днес никой не чете...

Никой не е станал пророк в собственото си село

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.