|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Предстои Коледа!
|
|
Автор |
acid948 (летящ кинжал) |
Публикувано | 25.11.12 13:16 |
|
Подозирам, че много от вас (може би с изключение на Пеперудения) сте наясно с истината за Дядо Мраз или Дядо Коледа, но както и да е - какво очаквате около предстоящата Коледа?
Обзети ли сте от магията на Коледното настроение или разчитате на себе си за да се поощрите с нещо готино, нещо, което да ви даде повече, отколкото си представяте, нещо само за вас!
Аз си харесах например едно РС, на което ще мога да си инсталирам и любимата си МАС OS, както и новия Windows 8 - ще е нещо като Ин и Ян... Между другото знаете ли, че китайците наричат куровете си Yang, а путките си - Iin? :)
Дышите глубже: вы взволнованы!
| |
|
А аз вече имам на новия си лаптоп новия Уиндоус 8 и да ти кажа хич не ми харесва!
| |
Тема
|
Re: Предстои Коледа!
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
acid948 (летящ кинжал) |
Публикувано | 25.11.12 13:20 |
|
Ако и на мен не ми хареса тоя широко рекламиран Windows 8, просто ще си инсталирам доброто старо XP... :)
Дышите глубже: вы взволнованы!
| |
|
Едва едва нацелих как се изключва компютъра. Освен това понеже бях пиян когато го инсталирах на новия си лаптоп с едно заведение май направих инсталацията така че да не може да се пуска кабелен интернет, а само Блубут и Уйфи.
| |
|
Аз вече написах едно писъмце до дядкото. Ама нема ти кажа какво искам, че няма да се сбъдне инак.
| |
|
По повод предстоящата Коледа и аз да споделя мислите си .
Редно ли е едно джудже от работилницата на дядо Коледа да получи подарък ?
По колко им плаща дядо Коледа на джуджетата-работници ?
Те не са ли просто роби , които нямат друг избор ?
Дядо Коледа не е ли съвършенния крадец щом успява да задоволи всички желания , а никога не е залавян и осъждан ?
По какви критерии избира хората на които изпълнява желанията (явно парите за него не са пречка ) ?
Дядо Коледа държи ли да му се заколи прасе ?
Има ли дядо Коледа e-mail ?
| |
Тема
|
Re: Срещнах веднъж дядо Коледа
[re: ratna]
|
|
Автор |
ratna () |
Публикувано | 25.11.12 21:47 |
|
Срещнах веднъж дядо Коледа на автогарата в Дупница .
чакахме някакъв бус , но имаше някаво разминаване и буса не идваше .
Затова пък беше дошъл буса на дядо Коледа , на който пишеше Дупница-Лапландия .
Добрия старец беше щедър и в духа да коледа раздаваше на децата бонбони , а на възрастните наливно червено вино и тези дарове бяха в забележителни количества . Защото само за един час докато чакаме превоз изпихме сумата и чаши червено вино и мислихме да не ходим никъде повече
Но се започна с претенциите , на едни им се пиеше чай с ром , на други бенди , на трети ............... Хората не оценяваха рядката възможност да бъдат в компанията на най-чакания човек по коледно време и да се черпят неограничено от даровете му . След толкова чаши никой не се сети да го попита къде са останали другите му подаръци , все пак знаем че даровете му са много разнообразни . Но важното е , че започна веселбата още от автогара Дупница това е да се издегнеш над материалните си желания
| |
Тема
|
[re: ratna]
|
|
Автор |
na gosti (член) |
Публикувано | 26.11.12 10:32 |
|
И, щом той от памтивека изпълнява ВСЯКАКВИ желания, може ли някой да си представи какви са желанията на Снежанка?
| |
Тема
|
[re: acid948]
|
|
Автор |
юpaтa () |
Публикувано | 26.11.12 11:48 |
|
Очаквам от Коледата, онези невидими с очи, уши и видими с душа, сърце моменти, мигове и атмосфера. Залагам повече на подаръците, които аз ще направя, а не ще получа.
А магията вече започна - вчера гледахме "Полярен експрес"
| |
|
Пожелавам си да се запозная с най-голямата мазохистка на светът, че да ме обича и издържа. Не знам дали Дядо Коледа подарява хора и то роби.
Редактирано от blood2 на 26.11.12 11:57.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|