|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Аз съм велик, а хората са парцали!
|
|
Автор |
FilerO99 (ФАШОГЕНТ) |
Публикувано | 06.11.12 14:03 |
|
Ето например в университета докато другите колеги все ги късаха на изпитите, аз си изкарвах и си излизах усмихнат, а те с наведени глави. Във фитнес-залата мъжете с моя ръст се мъчеха със 70 кг, а аз вдигах 110 кг от лежанка! Сега тези които охранявам изкарват по 8-10 пъти повече от мен, но аз се обличам несравнимно по-добре от тях!Докато другите караха руски коли по улиците, аз имах Пасат Б4 и им се надсмивах. Когато другите мизерстваха и събираха стотинки по компютърни клубове, АЗ влизах с пачки от по 1000-1500 лева. Другите мъжленца и нещастничета правят евалата на жени които им се подсмиват, аз режа, тъпча и унижавам всяка която ми се изпречи на пътя!По-велик съм и от астрономите в астрономическото общество. Те макар и да имат телескопи за по 2000-3000 лева нямат 500 наблюдения като мен, нали?По-велик съм и от всякакви рокаджий и метъли и повече разбирам на тази тема от тях. Защото аз имам над 12 000 часа слушане на музика, а на тях едва едва им се събират по 3000-4000 часа и то само на 3-4 групи. Нещастници!И в работата си съм велик - аз въобще не спя, а колегите ми чистачките ги намират рано сутрин заспали като разстреляни сутрин!
Охарата са прости като гъзове, народа са тапагьози!
| |
Тема
|
Re: Аз съм велик, а хората са парцали!
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
Polydeuces (Търсещ) |
Публикувано | 06.11.12 14:12 |
|
Което си е така, така си е!
sol lucet omnibus
| |
Тема
|
[re: Polydeuces]
|
|
Автор |
FilerO99 (ФАШОГЕНТ) |
Публикувано | 06.11.12 14:14 |
|
Моето желание е ти лично да станеш още по-велик и от мен и да тъпчеш и унижаваш всичко наред!Давай смело напред!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Polydeuces (Търсещ) |
Публикувано | 06.11.12 14:15 |
|
Не ми е в стила и характера. Аз харесвам радостта в очите на хората. Не ме интересува да мачкам.
sol lucet omnibus
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FilerO99 (ФАШОГЕНТ) |
Публикувано | 06.11.12 14:16 |
|
Да видя радост в очите на народа е най-сигурния начин да ми се срине настроението.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ratna () |
Публикувано | 06.11.12 14:20 |
|
Досега бях с впечатление , че само българските жени са парцали , но явно и мъжете са такива . Ти виждаш всички като малки и големи изтривалки , гюдерии , сюнгери на мръсотия и т.н
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Polydeuces (Търсещ) |
Публикувано | 06.11.12 14:21 |
|
Това беше хубаво. Ако замениш народа с плебс - също мачка. Но пък народа е сборно понятие. Когато го отделиш от стадото индивидът се превръща в мислещо същество. Уж
sol lucet omnibus
| |
Тема
|
|
|
Автор |
FilerO99 (ФАШОГЕНТ) |
Публикувано | 06.11.12 14:23 |
|
Ела да видиш юруда просташки на Женския пазар в София, то са едни изроди-пенсионери с отворени усти и празни чанти с 12-диоптъра очила, то са едни селянки-продавачки които се провикват като за последно, то са едни циганки които вместо да се ебат за пари са седнали контрабандни цигари да продават, то са едни милиционери, то си е ебало мамата!
| |
Тема
|
[re: ratna]
|
|
Автор |
FilerO99 (ФАШОГЕНТ) |
Публикувано | 06.11.12 14:24 |
|
Ти виждаш всички като малки и големи изтривалки , гюдерии , сюнгери на мръсотия и т.н
Абсолютно!Българските мъже са със шкембета, тънки портфейли и 10 сантиметрови пишки!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Polydeuces (Търсещ) |
Публикувано | 06.11.12 14:26 |
|
Вярно е неприятно там. Не ходя и ми е гадно защото е нищета и физическа и душевна. Защо се стигна до това според теб? Кое накара обществото да се превърне в грозно създание?
sol lucet omnibus
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|