|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
Тема
|
Жената
|
|
| Автор |
dnaunseq (старо куче) |
| Публикувано | 31.10.12 16:58 |
|
|
Грозна <-> Красива
Луда <-> Добра
Мързелива <-> Работлива
Промискуитетна <-> Вярна
Какви компромиси трябва да прави човек? То всичко перфектно може и да не стане.
| |
|
|
|
Не разбирам луда защо е противно на добра. Остави настрана, че в повечето случаи луд е позитивно качество.
- Vous jouez avec votre vie!
- Et alors?! Il faut bien jouer avec quelque chose!
| |
|
|
|
... жената стана толкова сложна, че чак тя самата иска да избяга от себе си
| |
|
|
|
Промискуитетна - ще падна от смях, що за дума. Почти съм сигурен, че не съществува такава дума в бг езика.
Мога да дам чудесен синоним - шеврантия.
| |
|
|
|
Наистина, защо така. Защото добра го разбирам с положително поведение в дългосрочен план, което е обратното на луда с неразбираемо поведение, което не е градивно в дългосрочен план.
| |
|
|
|
Е, що пък трябва да се правят компромиси???
| |
|
|
|
В отговор на:
Промискуитетна
Хахахахахахаха
Един ракурс към проблема е че в културата на свръхпредлагането Жената преминава през метаморфозата от творец към потребител. Парадоксално индивидуализирайки се според конюнктурата на конкурентната безкрайност.
Редактирано от na gosti на 31.10.12 17:21.
| |
|
|
|
Торао Токуда мисли, че трябва да си вземем по-грозновато момиченце от село. Но той е работохолик, но въпреки това е направил 8-9 деца, пък и по негово време е имало такива жени.
| |
|
|
|
Аз си мечтая за 90 годишна милионерка, та другото няма значение.
| |
|
|
|
Имам въпрос...опитваш се в някакви рамки да сложиш образа на жената ли?
Недей, няма да стане...
Тръпка, човек, тръпката е важна, а не с кое можеш да направиш компромис...
Имала съм случай в които като видя даден мъж ми се разтреперват краката, оглупявам и в стомаха ми става революция...да не мислиш,че в този момент съм мислила какъв искам да бъде...или какъв е...или с какво да правя компромис...
А ако питаш мен с какво не трябва да правиш компромис, това е ревността. Няма по-гадно и отвратително чувство от нея...С всичко друго се свиква...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|