|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Влюбих се
|
|
Автор |
samvno6ta (минаващ) |
Публикувано | 28.10.12 23:32 |
|
Влюбих се в една клубарка. Невероятно интелигентна и потентнта. Във фертилна възраст.
Ама, ме отхвърли. Искаше да се срещаме по 2-3 ч. и да се любим. Била изключително заета.
Приемам я, но тя ме отхвърли.
Писахме си за секс, говорихме си за секс, но, тя ме отхвърли.
Гласчето й омекна, но ме отхвърли.
Това е животът.
| |
|
Споко, и това ще мине. Животът продължава.
| |
|
моля ти се не добавяй допълнителни драми в клуба, една драма е достатъчна-моята.
освен това като ти чета писаното и се чувствам виновна, и аз 1 път отхвърлих някой, ама не от клуба де, ама щото бях заета и моментът беше невероятно неуместен. ама много неуместен.
| |
|
А каква е твоята драма?
| |
|
Моите поздравления, но имам един въпрос - на колко години си ти и на колко години беше клубарката?Питам защото няма нищо по-грозно от това да видиш някои 50 годишен чичка с някоя 25 годишна...
Не, не ти се подигравам в никакъв случай, напротив - уважавам те, но просто подчертавам грозотата на някой неща в България.
| |
|
Приемаш, че не ви е било писано да сте заедно и продължаваш нататък. Това е живота.
| |
|
Не си само ти.
| |
|
Мен пък ме режат постоянно. Решил съм и аз да го правя вече
sol lucet omnibus
| |
|
Извинявай за въпроса, може и глупав да ти прозвучи, ама какво отхвърли...любовта или секса...
И другото което ми е интересно, къде я намери та се влюби...в интернет ли... в някой клуб...?
Може ли така? По нета човек да се влюби...?
На мен лично не ми се е случвало...т.е. може по нета някой да предизвика интереса ми, но пък да се влюбя...
това ми е странно....... и за това питам...
| |
|
А, каква е твоята мъка! Би ли споделила?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|