|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Little 15
|
|
Автор |
Бзънн (бъгната) |
Публикувано | 24.09.12 08:44 |
|
Бейби навършва петнайсет години днес. Та да ви почерпя.
Остаряваме бавно, остаряваме бавно, неусетно почтиииии..
Много видимо аз, много видимо аз, по-невидимо тииии...
Ех!
Много хубав ден ви желая!
Забравих Редактирано от Бзънн на 24.09.12 08:54.
| |
Тема
|
Re: Little 15
[re: Бзънн]
|
|
Автор |
юpaтa () |
Публикувано | 24.09.12 09:23 |
|
найс-ет Хубави години! Да ги изживее със сърце пълно с любов, лудории и незабравими щастливи мигове. Нека пристъпва в новото уверено и успешно, хванала за ръка любимите за нея хора.
Бъдете здрави и се обичайте!
Хубав празник и прегръдки !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
WMC 4 (Soul is smarter) |
Публикувано | 24.09.12 09:38 |
|
Честит рожден ден, Бейби!
С пожелания за упоритост, за да следва мечтите си;
смелост - да ги осъществява;
търпение, за да ги постига;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
Soul is smarter
| |
Тема
|
|
|
Автор |
BhF (kiss) |
Публикувано | 24.09.12 09:45 |
|
О, страхотнооооооо:))))) Да ти е живичка, здравичка, все така да те радва, и едно подходящо гадже й пожелавам.
И не се шашкай маме, и аз имах две- три безсънни нощи, когато вместо кецове детето поиска токчета, но не оправих Ще те държим под око, щото скоро и ти ще станеш по- самостоятелна.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Фaнтopп (минаващ) |
Публикувано | 24.09.12 11:05 |
|
Поздравления за Бейби и теб! И ако ми позволиш леко клиширано пожелание: Красотата и мечтите правят животът хубав! Един танц?
Редактирано от Фaнтopп на 24.09.12 11:09.
| |
|
Да ти е живо и здраво детето Безсънна!Обичам ви!
Редактирано от FilerO99 на 24.09.12 13:36.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бзънн (бъгната) |
Публикувано | 24.09.12 14:20 |
|
Скарах се ужасно с майка ми. Сигурна съм, че е самотна след като вече не живее със сестра ми, но си изпуснах нервите страшно. Така ми е криво, че няма накъде. Звъни всеки ден /премести се наблизо/, изключвам си телефона само заради нея като реша да спя до късно, идва когато си иска, седи колкото си иска, в събота ми тръсна гости на вратата, а аз по пижама, казвам й да не мести нищо, тя разтребва, събрах, събрах и явно днес вече изгърмях... ей така, от нещо малко направо вече луднах и й взех ключовете. На рождения ден на внучка й. Абе, реве ми се. Все щеше да стане, то аз станах семейната перачка и семейния хотел, ма не трябваше поне точно днес. Просто да ви се оплача. Повече от себе си, отколкото от майка. Мразя да избухвам и не се понасям направо, сътворячка на скандал.
| |
|
Не обръщай внимание на дребните неща. Мен сутринта изкуфелият ми баща се опита да ме накара да чистя листа в двора. Представяш ли си?А ти заслужаваш една нежна предгръдка
| |
|
Да изгониш майка си не е нещо дребно. По-късно ще говорим, трябва да отида за подарък и на работа.
| |
|
ЧРД на детенцето ти и да сте живи, здрави и щастливи и двечките!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|