Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:28 10.11.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Мъжът 2нови  
Автор roshava (:))
Публикувано18.09.12 08:36

... въпросът не е в това дали мъжът ще може да изкара наяве това или онова от жената, а дали ще е способен да понесе и да живее с цялото, когато жената му го даде.

...за мен това си е истинският въпрос, защото наистина не смятам, че с криенето на някой от частите и показване на съкратени варианти, може да се получи нещо истинско и продължително, камо ли вечно /освен "затвор до живот"

/. .... ама това си е само мое мнение, сега ще чета вас.

...

Тема е па ...нови [re: roshava]  
Автор cofe bonbone (₪)
Публикувано18.09.12 09:24

... т'ва се случва с мъжете, когато жените ги затиснат с цялата си тежест

Тема Re: Мъжът 2нови [re: roshava]  
Автор indra (macondo)
Публикувано18.09.12 10:13

отговорът на този въпрос май само емпирично се извежда

което води до две заключения:
1) че е добре човек да опитва. имам предвид да не се държи като космат космонавт в открития космос само защото от предходната си връзка / увлечение е излязъл с разбита глава (или сърце - зависи къде му е слабото място) и да чака (!) Съвършения / Съвършената. или както казваше един приятел - "търсех съвършената жена. и я намерих. но се оказа, че тя търси съвършения мъж, а това не бях аз". което препраща към говорене за компромиси, лични пространства и адекватна самооценка, но това е друга тема...
2) че е добре човек да е честен, т.е. да не се опитва да е по-нисък или по-висок от собствения си self защото в крайна сметка заприличва на себе си и тогава нещата се оплескват.

Тема Re: Мъжът 2нови [re: roshava]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано18.09.12 10:17

Ох, айде пак почваме да циклим.
Мъжете, в които една жена се влюбва, т.е. проектира себе си върху тях са огледален образ в същността си на вътрешният й мъж. Ако жената се развива(опознава все повече по - дълбоко мъжът в себе си) и мъжете са различни. Някои хора цял живот не могат да разберат защо им се случват все едни и същи(това е възклицание - не е конкретно към теб)!!!
Оообаче, малко хора са в състояние да се припокрият с нашите вътрешни(съкровени) мъже и жени.
Естествено, всички се стремим към онзи, който ще ни приеме изцяло такива, каквито сме(и то не защото му е удобно и изгодно, или попълваме някакви дупки у него).
Едва ли ме разбра, но както и да е. Не мога да забавям повече скоростта.

Проклетница, Божествена по същност

Тема Re: Мъжът 2нови [re: Vitalite]  
Автор BhF (kiss)
Публикувано18.09.12 10:44

Снощи я забавих до безкрайност. Не е лошо. Нали знаеш понижената скорост на вибрациите кво прави?:)))))

Тема Re: е па ...нови [re: cofe bonbone]  
Публикувано18.09.12 10:45

В моя случай, ефекта е проскубана кокошка ... до сега де, а те като ергена от снимката.

Та не знам, може пък аз да съм била мъжа и да съм поела тежестта ... или поне такава е логиката от твоето изказване.

...

Тема Re: Мъжът 2нови [re: BhF]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано18.09.12 10:45

На мен езикът ми се оплита.:)))))

Проклетница, Божествена по същност

Тема Re: Мъжът 2нови [re: indra]  
Публикувано18.09.12 10:47

Ако знаеш колко съм дъвкала с един младеЖ тази точка 2. ... кефеше ма, ама като не излизаше от роля и ме загуби като кандидат рицар на бял кон.

иначе, напълно съм съгласна.
...

Редактирано от roshava на 18.09.12 10:47.

Автор BhF (kiss)
Публикувано18.09.12 10:54

Разбирам те напълно. Аз как се изнервям, не е истина.

Я малко по темата. Кво правим когато сме с различна скорост с някой мъж?

Публикувано18.09.12 11:00

Виж ся / ядеш сега или гориш

/ ... тези книжки съм ги чела преди десетилетие и отгоре, обаче, като всяка книжка, си остават само добри фантазии на писателя им. Нещо като да си е правил в час по български, контролно на тема, "какво е искал да каже автора на стихотворението".
Още Фройд е писал за тези мъже и жени в нас, а Дако ги е обяснил доста прагматично, но все пак, докато се делим на части, няма как да постигнем цялост/да не забравяме, че психонякаквите си там си вадят писанията от наблюдение и изследване на болни хора, а не на здрави, защото само при тях нещата са така ярко и видно изразени/. Т.е. само когато човек има проблем с някоя част от себе си, тогава се разглабя, поправя разваленото /или се центрира в него и си го повтаря като развалена плоча/ и после пак се сглабя и става отново цялост.
та в този смисъл... ти кога ще се поправиш и ще почнеш да говориш за цялото?

Относно скоростта ... само глупаците бързат, останалите стоят на едно място, защото знаят, че целият свят ще мине покрай тях.

...

Редактирано от roshava на 18.09.12 11:02.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.