|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Докторе кажи?
|
|
Автор |
дядo (член) |
Публикувано | 20.07.12 09:46 |
|
Защо циците на жените не им растат само за периода на кърмене, както при повечето животни?
| |
|
Добро утро!
Аз тая тема не я разбирам.
Това не е ли по-скоро въпрос към науката, а не към лекарите.
| |
|
Зависи. За атеистите и агностиците може и да е към науката (лекарите не са ли представители на медицинската наука, при това доктори?).
За вярващите може да е към теолозите.
Ти отговори простичко, така, както го разбираш.
А темата е петъчна, по тая причина по-лека от "Как си представяте Господ". Примерно.
| |
|
Трябва да си призная, че не знам, как е при животните.
Шегувам се. Нямам отговор на тоя въпрос, простичко казано. Редактирано от coffeemate на 20.07.12 10:47.
| |
|
Ами ако в съседство има кучки, можеш да забележиш, че гърдите им се уголемяват само в края на бременността и по време на кърменето. След това се прибират.
Сега, при кравите и козите е по-различно, но тях все пак ги отглеждат основно за мляко, та може да се сметне, че е вследствие намесата на човека.
А при жените млеконадоят все пак не е основна функция. Ако не греша.
| |
|
Не съм си изпила кафето, спала съм малко и съм на вълна да дразня околните. Не ми обръщай внимание. /редактирах си втория постинг/
Редактирано от coffeemate на 20.07.12 10:52.
| |
|
Видох.
И аз не съм си изпил кафето. Сега го пия.
Не се чувствам радразнен. Даже и възбуден не се чувствам.
| |
Тема
|
Re: Докторе кажи?
[re: дядo]
|
|
Автор |
RU1 (непознат) |
Публикувано | 20.07.12 10:57 |
|
Не съм доктор, но според моите наблюдения - не винаги големият бюст е признак за обилна кърма при жените!
Нали заради вас мъжете някои жени си ги уголемяват със силикон, ... там не знам как стои въпроса с кърменето?
| |
Тема
|
[re: RU1]
|
|
Автор |
дядo (член) |
Публикувано | 20.07.12 11:02 |
|
Е те тва пък ми е втората част от въпроса.
Защо са им на жените такива големи гърди (имам предвид естествените) след като млякото, доколкото знам, се синтезира по време на сученето, а не се складира като в найлоновите пликове от едно време?
| |
Тема
|
[re: дядo]
|
|
Автор |
Бзънн (бъгната) |
Публикувано | 20.07.12 11:13 |
|
Или е от петъка, или се закачаш с докторката, или ти е ден за глупости.
Все едно не знаеш що на пауна му е шарена опашката.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|