Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:00 02.01.26 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Искам тишинанови  
Автор Ceлинчи (простичка_инфо)
Публикувано12.05.12 19:37

Как може да съм такъв карък, интровертен тип все да попадам на супер екстроверти!
Съквартирантката ми не си е затворила устата от 2 часа. Аз пиша, тя говори. Аз пускам филм и намалявам звука да не й преча докато спи, тя не спи, обръща се към мен и пак почва да мели. Каквото и да правя, наличието ми в стаята я предизвиква да говори.
Досадно ми е!!!!

Искам присъствие, не озвучаване! Искам смислени разговори, не клюки и дрънкане заради самото дрънкане!
И накрая пак аз се чувствам виновна, защото не отговарям... а няма какво да кажа! А хората ми се обиждат, че не искам да говоря с тях и го приемат лично!
Мамка му!

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Тема Re: [re: Ceлинчи]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано12.05.12 19:59

Проблемът се решава като се изнесеш на квартира сама.

Не можеш да си представиш какво блаженство! И колкото си искаш тишина! И аз имах такава съквартирантка за кратко и след два месеца просто си намерих самостоятелна квартира.

Не се чувствай виновна, че не си като нея, а й обясни точно това, което обясни тук. Ако тя го приеме лично, неин проблем.

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re: Искам тишина [re: Ceлинчи]  
Автор shshtt (пристрастен)
Публикувано12.05.12 20:22

съчувствам ти и мен подобно нещо ме влудява
има хора които си мислят, че щом си с някой друг в стая и непременно трябва да си общуваш и да дрънкаш, тръпки ме побиват
не искам да съм нелюбезна и да излизам от стаята, но се задушавам
живяла съм съвсем за кратко със съквартиранти и спомените ми са, че съм изморена до смърт и нямам лично пространство
две години живяхме в къщата на свекърва ми и положенито беше плачевно, предполагам най-вече заради мен и нетърпимоста ми към чуждо присъсвие непрекъснато около мен
искам ако ще ъгъл да е, но никой да не припарва до него и да съм на спокойствие

поговори човешки и опитай да и кажеш как се чувстваш
тя ще се нацупи естествено, но пък иначе ти ще изперкаш

:)

Тема Re: Искам тишина [re: shshtt]  
Публикувано12.05.12 20:48

Ами опитът ми е, че изперквам така или иначе, защото пък не понасям да ми се цупят също толкова, колкото да ми мелят нон-стоп. Буквално между чука и наковалнята съм. Единственото решение е да изляза.

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Тема Re: Искам тишина [re: Ceлинчи]  
Автор БзъннМодератор (бъгната)
Публикувано12.05.12 21:04

Майка ми е така като дойде. Понякога спи при мен, ако работи до късно, по-близо й е отколкото да си ходи до тях. Тоест не е посещение с цел да говорим, просто е наоколо. Казвам й, че има половин час да каже каквото има за казване и после да се прави, че я няма. Горката ми е свикнала вече. Иначе си седя на компютъра или правя нещо, тя ми разказва сериал, аз отивам да се къпя, тя ме вика да питала нещо, кошмар. Трудно беше, ама в крайна сметка що-годе се преборих. Кажи на момичето, че си имаш твои си мисли и че тя те разсейва. Да, добре, ще поседим да побъбрим, ще ти обърна внимание, но после моля, не ме закачай. Нещо такова. Ако не разбира... друга съквартирантка. Най-мразя да се пълни ей тъй пространството с думи, не че не ме бива да бъбря, ма докато работя например, мълча като пън, колежките ми навремето бяха вечно убедени, че по някаква конкретна неприятна причина не искам да им говоря.

Тема Re: Искам тишинанови [re: Бзънн]  
Публикувано12.05.12 21:07

Не не, аз не мога да си сменя така съквартирантките, фирмата ми плаща квартирата и наборът съквартирантки не е особено разнообразен. Пък с мъж малко трудно ще ме оставят да живея. То и от мъжете тези, с които мога да живея без притеснения, са същите мелници.

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Тема Re:нови [re: Ceлинчи]  
Публикувано12.05.12 21:47

Пък с мъж малко трудно ще ме оставят да живея. Това какво означава? Че работното ти място не позволява да имаш сериозна връзка и да живееш с мъж под един покрив?

Що за работа имаш?

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Публикувано12.05.12 21:50

Нямам връзка с човек от фирмата. Как да живея в една стая с някой колега?

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Тема Re:нови [re: Ceлинчи]  
Публикувано12.05.12 22:33

Ясно. Ами изнеси се на самостоятелна квартира и там правилата диктуваш ти.

Тема Re: Искам тишинанови [re: Ceлинчи]  
Автор coffeemate (член)
Публикувано12.05.12 23:32

Направо те разбирам напълно. Обаче да ти кажа- свиквай. Като си народиш деца един ден ще е и по-тежка ситуацията

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.