Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:55 17.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Очакванията  
Автор TRlNlTY (съзерцателка)
Публикувано01.05.12 23:23

Някой ми подшушна да съм пуснела нова тема и си викам "ми що не", така че ето ви сега:
Очакванията
(и последиците от тях)
На какво мнение сте - товарят ли очакванията една връзка? А могат ли да я съсипят? И дали няма да е по-добре просто да даваме от себе си всичко, което искаме и можем да дадем, без да очакваме в замяна непременно да ни бъде отговорено със същото? Хората са толкова различни, как бихме могли да очакваме някой да ни чете мислите или да действа като нас самите, защото от това сме били имали нужда. И да пренебрегнеш собствените си нужди в името на другия алтруизъм ли е или любов, или някаква шантава смесица от двете се питам... Такива някакви мисли ми се въртят из главата в последно време, чак се чудя някой дали би могъл да ги разбере или ще бъда обявена за ку-куу!

Приемам всякакви мнения!

Тема Не [re: TRlNlTY]  
Автор Kirosviniata (опознат)
Публикувано01.05.12 23:25

я товарят, всичко просто се договаря - и драми няма.

Тема Re: Не [re: Kirosviniata]  
Публикувано01.05.12 23:29

и какъв ще е този договор, как ще изглежда,
любопитна съм как си го представяш?
нещо като брачно свидетелство или?

Тема Re: Очакванията [re: TRlNlTY]  
Автор ФилюCoфka (практичка_инфо)
Публикувано01.05.12 23:35

Най се притеснявам, когато мъж ми предложи всичко, което мога да очаквам от перфектната връзка. До няколко месеца започва да се отмята по домова книга - това не го мислел така, онова съвсем друго значело, за трето ненамкво имал предвид...
Та си тръгвам без очаквания, страня от разни "принцове без коне, но много романтични и идеални"... Предпочитам в началото да сме с рогата напред и да изглаждаме с времето, вместо единият или двамата да се правят на нещо, което другият очаква.

(*ред.)
Йо маха... йо масо

Тема Най-обикновена [re: TRlNlTY]  
Публикувано01.05.12 23:44

комуникация.
Аз искам - и коментар от отсрещната страна какво може да допусне и какво - не.

Тема Re: Очакванията [re: ФилюCoфka]  
Публикувано01.05.12 23:47

мдаа, при мен все принцове досега (фалшиви, разбира се)
и изведнъж ни цвете, ни роза, ни обяснения в любов, нито звезди ми се свалят... викам си, то положението в такъв случай е ясно - секс и нищо повече, ми ок, кво толкова, що пък не... обаче нещо си ме човърка отвътре и все ми се иска да е нещо повече от това, не знам какво ще излезе, но наистина за първи път ми се случва човека да е толкова естествен, че чак почваш да си мислиш, че въобще не му пука за тебе... което е измамно, защото по всичките му действия личи точно обратното... оф, главата ме заболя от собствените ми главоблъсканици, то ще излезе, че наистина много ги мисля нещата и така сама си ги усложнявам... много съм луда

Тема Re: Най-обикновена [re: Kirosviniata]  
Публикувано01.05.12 23:48

интересно
а тва за допускането и недопускането - в какъв аспект?

Тема Re: Най-обикновена [re: TRlNlTY]  
Автор Deern ( ღ)
Публикувано01.05.12 23:52

Във всякакъв

п.п. Какво мислиш трябва да има една жена, за да може да каже какво обвързващо иска от един мъж, без той да избяга?

Тема Re: Най-обикновена [re: Deern]  
Публикувано02.05.12 00:04

не знам, големи цици?

ти ще кажеш

аз досега и да съм искала не съм получавала,
а и ако някой не иска да ти даде, колкото и да му искаш файда нулева,
така че... накъде отиваме с договорите?

даването май беше доброволен акт или аз нещо съм в грешка?

Редактирано от TRlNlTY на 02.05.12 00:05.

Тема Даване та даване, [re: TRlNlTY]  
Публикувано02.05.12 00:19

май масово думата "искам" е забранена?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.