Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:40 02.11.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Как се оправяте по духовно мунови  
Автор Maшинaтa ()
Публикувано03.03.12 11:57

Как се оправяте по духовно му, се опитвам да разбера. Кой как ви е оправял и по какъв начин ми е интересно. Как си намерихте духовен учител, демек учителка, която да ви развие духовно, настрои чакрите и оправи аурата.

Та значи въпроса може да е по прост. Оправяли ли са ви духовно? И отговора може да е само да или не.

И после хареса ли ви да ви оправят духовно и да ви вдигат духовните нива. И това ми е интересно как става. Какви са ви преживяванията със вашите духовни учители, респективно учителки до какви нива на възприятие и удоволствие стигате.

Въобще много са ми интересни тези неща и аз не знам защо и особено написани от женската част и аудитория.

А да и накрая, дали сами можете да се оправите духовно и друг да не ви е нужен. Как постигате този синхрон и тази любов към себе си, че да се извисите до най-приятните и релаксиращи чувства водещи до духовно просветление и умствено подобрение.

Редактирано от Maшинaтa на 03.03.12 12:02.

Тема Re: Как се оправяте по духовно мунови [re: Maшинaтa]  
Автор WorldChamp ()
Публикувано03.03.12 12:02

Стига, ще ми излязат бръчки!

STOP!

"Kind" is my middle name!" Jacob Black, "Breaking Dawn"

Редактирано от WorldChamp на 03.03.12 12:03.

Тема Re: Как се оправяте по духовно мунови [re: WorldChamp]  
Автор Maшинaтa ()
Публикувано03.03.12 12:05

Ама аз съм noob и затова питам. Как стават тези извисявания и де са тези учители и учителки.

Автор Deern ( ღ)
Публикувано03.03.12 15:04

Сигурно тези "духовни учители" помагат да пораснеш, както ти помагат родителите - единия те хваща за ръцете, другия за краката и те дърпат докато станеш 170 см

Тема Re: Как се оправяте по духовно мунови [re: Deern]  
Автор Maшинaтa ()
Публикувано03.03.12 15:13

И като пораснеш никой ли вече не ти досажда? Затова ли се правят толкова жени на непораснали деца?

Автор Deern ( ღ)
Публикувано03.03.12 15:21

Нямам опит с това, което пишеш, но съм чувала чужд опит с инфантилни жени.
Мисля че тези изостанали индивиди нямат общо с темата ти, тяхното израстване е нужно да стане на по-ниско ниво и тогава да премине към духовно, или каквото имаш предвид.

Не знам и за какво досаждане питаш, но мисля че човек среща по пътя си достатъчно хора, от които може да научи много неща, без да са му преподавани от тях.

Тема Re: Как се оправяте по духовномунови [re: Maшинaтa]  
Автор БзъннМодератор (бъгната)
Публикувано03.03.12 17:38

Нямам отговор по темата, нямам духовен учител. Може би леля ми, но тя спря да може да разсъждава точно когато аз пораснах до състояние да запомням, така че надали се брои. Обаждам се само да кажа, че се пише "по новому, по старому, по духовному" и т.н. с цяла дума.

Автор Deviance (Shadowchaser)
Публикувано03.03.12 18:48

Време е да смениш хапчетата.

в някои живее доброто в други злото а в трети глисти

Тема Re: Как се оправяте по духовномунови [re: Бзънн]  
Автор Maшинaтa ()
Публикувано03.03.12 18:56

Естествено, че не се брои.

Автор TRlNlTY (съзерцателка)
Публикувано03.03.12 23:11

оправяла съм се сама,
оправяли са ме и други

винаги е по-гот, когато не го правиш сам

изчерпах ли всичките ти въпроси?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.