|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
9-11
|
|
Автор |
World Champ () |
Публикувано | 11.09.11 10:25 |
|
Днес се навършват 10 години от най- ужасният атентат в съвремието ни...
"...faster if you took your clothes off. Survival 101." Jacob Black, "Eclipse"
| |
|
Само в Ирак бяха убити над 1 000 000 хора. Ами при войната със Сърбия сигурно и там поне 300 000. А в бунтовете в Африка колко милиони умират.
Най-ужасният в USA, а не по света. Когато се направи точна статистика колко хора мрат от войни по света за година, тогава ще говорим. Защото ми пускат постоянно новини от Америка дето някой убил 2-3 човека, а в Африка или Азия умират с хиляди и нищо не дават.
Ти знаеш ли колко хиляди хора в USA изчезват за година и никога не се намират?Редактирано от blood2 на 11.09.11 10:59.
| |
|
Не, не зная... it's a jungle out there!
| |
|
Ето ти статистика за USA, великата Капиталистическа страна. Това е стара статистика.
Според новата, напримерно от самоубийства вече в USA умират над 34 000.
| |
|
Добре, благодаря. Аз споменавах атентата от 9-11 обаче, защото днес се навършват 10 години. А аз никога не съм наричала САЩ велика страна. Въпреки, че съм Американка. Даже напротив, реших да не отглеждам детето си там и отдавна я напуснах. Просто на тази дата ми става мъчно за Американците. Толкова ли е странно това?
"...faster if you took your clothes off. Survival 101." Jacob Black, "Eclipse"Редактирано от World Champ на 11.09.11 11:20.
| |
|
Защо не споменеш за лошото отношение в USA към хората и колко милиони умират заради това? Геноцида в USA е много по-голям от атентата. Какво ти пука какво е станало преди 10 година? Сега милиони американци страдат заради онея на върха.
| |
|
Уф, блъди...те не страдат заради ония на върха, а заради себе си, и заради ближния... както навсякъде. Ама хайде да не намесваме сега и психологията, че...
"...faster if you took your clothes off. Survival 101." Jacob Black, "Eclipse"Редактирано от World Champ на 11.09.11 11:24.
| |
|
Какво? 35 000 USA граждани само се самоубиват на година? Ами другите? Какво ти пука за тях. Какво ти пука за това как са се отнасяли с тях. Какво ти пука и за изчезналите и за наранените и за нелегалните и за всякаквите му там наркомани.
НИЩОООООООООО Нищо не те Интересува.
Важното е да се похвалиш че си състрадателна и добродетелна като почиташ някакви жертви. Защо го правиш?
Заради Себелюбието и Егоизма. Затова.
| |
|
Луда логика...
Само защото ми е мъчно за жертвите на атентата как следва да покаже, че не ми е мъчно за жертвите на нещо друго? Взаимно изключват ли се?
| |
|
НЕ ти е мъчно. Хипнотизирана си от опиянението на това да се докажеш, да докажеш на думи колко си милостива, а всъщност да си Себелюбива.
Лъжеш че ти пука. Не го ли разбираш? Важното е да си против Злото което съществувало само извън USA, а там било екстра. Бягаш от отговорността дори да защитиш някакви наченки на състрадание.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|