Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:31 12.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Агресиятанови  
Автор -=FileO99=- (оперативная )
Публикувано26.10.10 14:10

Агресията ми е заложена в кръвта още от ранно детство когато червеният цвят ми беше любим! Това означава война, кръв и експлозии! Много харесвам немското оръжие защото е най-интелегентно и резултатно, макар и твърде скъпо, но аз обичам и скъпите и изпипани неща!Обожавам немците защото въведоха ред в Европа и избиха милиони цигани и евреи, провалиха разпространението на изродският и несправедлив комунизъм в Западна Европа и по света!

Тема Re: Агресиятанови [re: -=FileO99=-]  
Автор юpaтa ()
Публикувано26.10.10 14:45

ади моля ти се, и на мен червеното ми е любимо, но не ми е чак толкова агресивно...Червеният цвят носи утешение, мощ, победа, превъзмогване.
Червеният цвят е проява на един висш свят
- А с твоето тълкуване се моткаш из нисшите слоеве на този цвят

Немците си изиграха ролята в световната история ...и света пак си върви вече в други по скрити пътеки водещи към световно надмощие. И в Западна Европа завя "вятърът на промяната" и довлече разни етноси дето други дъжави не ги щат. Вече не избиват ... защо да избиваш като може да подчиниш, владееш и да ти носи пари. Сега ти дават пари, за да за да приобщиш циганите. Бе какъв комунизъм - никога не го е имало ... както и да е, време ти е за ъпдейт

Редактирано от юpaтa на 26.10.10 15:22.

Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано26.10.10 15:04

Това дето си го показал - МР40 не е толкоз лошо но не е и върха. Засича и гори ръцете ако го хванеш за цевта. Щурмгевера е по-добър МГ също. Относно надеждно оръжие - руското няма еквивалент. Стрелял съм с МП МГ Дегтяров Шпагин Судаев Калашников всичките му разновидности и здравото си е здраво. При тест на МГ и Калашников МГ-то засече някъде на около 240 изстрела а ПК-то изкара 3х250 без засечка.

Автор пeтyx (екс киликанзер)
Публикувано26.10.10 19:22

... война, кръв, експлозии. Няма лошо да си фен на немското, но това колко е гот на война е блъф от филмите, пич. Войната е гадост.

П.п. Аз съм фен на

. Пак е немско.

Автор ДPaka (кофти тръпка)
Публикувано27.10.10 09:59

Ми къФ ти е проблемът?!
Грабвай немското оръжие и ...я що войни има по света, ходи се реализирай

!!!

Тема Ти още ли нямаш баннови [re: -=FileO99=-]  
Автор АВе (речникаря)
Публикувано27.10.10 18:37

и за този клуб?!

Тема Re: Ти още ли нямаш баннови [re: АВе]  
Публикувано28.10.10 17:28

А ти още ли имаш пари за интернет?

Тема И при двама ни... [re: -=FileO99=-]  
Автор АВе (речникаря)
Публикувано29.10.10 18:00

положението винаги ще си е същото: ти винаги ще имаш банове навсякъде, а аз ще си имам пари за квото ми трябва, както и за много неща, които, всъщност, не ми трябват.

Тема Re: И при двама ни...нови [re: АВе]  
Публикувано29.10.10 18:08

Много си глупав в действителност. Мен технически просто не могат да ме баннат защото използвам компютърни клубове и над 30-40 различни ника. Освен това ти си един дебел грозен чичко на който никоя сериозна жена няма да възприеме до себе си

А пари можеш да имаш, но никога няма да събереш за луксозна къща като моята в Бояна, нали?

Тема Re: И при двама ни...нови [re: АВе]  
Автор TътeнoтГpъм* (Sic fata tulere)
Публикувано31.10.10 02:50

Привет!

Не си струва

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.