|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Агресията
|
|
Автор |
-=FileO99=- (оперативная ) |
Публикувано | 26.10.10 14:10 |
|
Агресията ми е заложена в кръвта още от ранно детство когато червеният цвят ми беше любим! Това означава война, кръв и експлозии! Много харесвам немското оръжие защото е най-интелегентно и резултатно, макар и твърде скъпо, но аз обичам и скъпите и изпипани неща!Обожавам немците защото въведоха ред в Европа и избиха милиони цигани и евреи, провалиха разпространението на изродският и несправедлив комунизъм в Западна Европа и по света!
| |
|
ади моля ти се, и на мен червеното ми е любимо, но не ми е чак толкова агресивно...Червеният цвят носи утешение, мощ, победа, превъзмогване.
Червеният цвят е проява на един висш свят - А с твоето тълкуване се моткаш из нисшите слоеве на този цвят
Немците си изиграха ролята в световната история ...и света пак си върви вече в други по скрити пътеки водещи към световно надмощие. И в Западна Европа завя "вятърът на промяната" и довлече разни етноси дето други дъжави не ги щат. Вече не избиват ... защо да избиваш като може да подчиниш, владееш и да ти носи пари. Сега ти дават пари, за да за да приобщиш циганите. Бе какъв комунизъм - никога не го е имало ... както и да е, време ти е за ъпдейт
Редактирано от юpaтa на 26.10.10 15:22.
| |
|
Това дето си го показал - МР40 не е толкоз лошо но не е и върха. Засича и гори ръцете ако го хванеш за цевта. Щурмгевера е по-добър МГ също. Относно надеждно оръжие - руското няма еквивалент. Стрелял съм с МП МГ Дегтяров Шпагин Судаев Калашников всичките му разновидности и здравото си е здраво. При тест на МГ и Калашников МГ-то засече някъде на около 240 изстрела а ПК-то изкара 3х250 без засечка.
| |
|
... война, кръв, експлозии. Няма лошо да си фен на немското, но това колко е гот на война е блъф от филмите, пич. Войната е гадост.
П.п. Аз съм фен на . Пак е немско.
| |
|
Ми къФ ти е проблемът?!
Грабвай немското оръжие и ...я що войни има по света, ходи се реализирай!!!
| |
Тема
|
Ти още ли нямаш бан
[re: -=FileO99=-]
|
|
Автор |
АВе (речникаря) |
Публикувано | 27.10.10 18:37 |
|
и за този клуб?!
| |
Тема
|
Re: Ти още ли нямаш бан
[re: АВе]
|
|
Автор |
Публикувано | 28.10.10 17:28 |
|
А ти още ли имаш пари за интернет?
| |
|
положението винаги ще си е същото: ти винаги ще имаш банове навсякъде, а аз ще си имам пари за квото ми трябва, както и за много неща, които, всъщност, не ми трябват.
| |
Тема
|
Re: И при двама ни...
|
|
Автор |
Публикувано | 29.10.10 18:08 |
|
Много си глупав в действителност. Мен технически просто не могат да ме баннат защото използвам компютърни клубове и над 30-40 различни ника. Освен това ти си един дебел грозен чичко на който никоя сериозна жена няма да възприеме до себе си А пари можеш да имаш, но никога няма да събереш за луксозна къща като моята в Бояна, нали?
| |
Тема
|
Re: И при двама ни...
|
|
Автор |
TътeнoтГpъм* (Sic fata tulere) |
Публикувано | 31.10.10 02:50 |
|
Привет!
Не си струва
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|