|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Днес   |  |  | Автор | lnfinity (Shadowchaser) |  | Публикувано | 21.10.10 16:01 |  |  | 

За пореден път ме нервира хорската тъпота. Що съм нямал фейсбук и туитър. Тъпо племе Баба им и дядо им все в интернет са седяли пък те са се родили с клавиатура в ръци и с мишка в задника. Докъде доживях - хората да не искат да се виждат лично ми им било по-лесно през онази виртуална олигофрения. Да вървят на майната си. Зачеркнати. Само да поясня - става дума за хора от софия не от танганайка.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Реално баба ми има Фейсбук.  [re: lnfinity] |  |  | Автор | Phillip (-; свежъ :-) |  | Публикувано | 21.10.10 16:24 |  |  | 

Е, не точно баба ми, щото вече не е между нас, лека и пръст, но една жена на 71, дето живее близо до нас.

И аз нямам ФБ и другите там соц-мрежи. И даже само преди година и нещо се сдобих с мобилен фон.

А хората си се срещат наживо, да кажем сега на 28-ми (вж. темата най-горе).
 Е, пак оргранизирано със средствата на виртуалната олигофрения, де.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Реално баба ми има Фейсбук.  [re: Phillip] |  |  | Автор | lnfinity (Shadowchaser) |  | Публикувано | 21.10.10 16:47 |  |  | 

Знам за срещата Но съм под въпрос и затова си мълча

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re:българка ли те нервира?  [re: lnfinity] |  |  | Автор | FilerO99 (оперативная ) |  | Публикувано | 21.10.10 16:58 |  |  | 

Нормално, режи ги!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Реално баба ми има Фейсбук.
[re: lnfinity] |  |  | Автор | Kaлинckи (forever more) |  | Публикувано | 21.10.10 17:07 |  |  | 

Това още ли е актуално... фейсбуци-муци... мен ме мързи да правя регистрации, иначе ми е все тая. А който не иска да се виждаме, не се виждаме, ама не се търсим и виртуално. Виртуалното ми е ок, ако и реалното ми е ок.

тия двамата котаци кви са сладки мушмороци

"Hi, I'm empty
 So tell me you care for me"

|  |  |  
             |  |  | 

разбирам гнева ти, и на мен са ми странни този тип отно6ения и общуване,
 но явно трябва да се свикне

|  |  |  
             |  |  | 

За картинката.  Инфи все слагаше някакви страшни, даже преди имаше една унижаваща котешкото достойнство.

|  |  |  
             |  |  | 

Платформите са интересни, социализацията е необходимост. Друг е въпросът по какъв начин ти го казват.
 Бъди модерен, но не и по заповед!

|  |  |  
             |  |  | 

Аз пък точно през тази седмица си направих профил във Фейсбук.

Засега не успявам да се оправя с настройките изобщо. Това първо.
 Второ - изскочиха разни хора, за които се твърди, че са ми приятели или поне трябвало да познавам. А те половината са мои близки като сестра ми и съпруга й, например. Другата половина виждам за първи път в живота си.
 Трето - няма емотикончета.
 Четвърто -  пише се по разни стени. И аз като нямаше къде да пиша, взех да драскам на моята посред нощ.

Ей такива първи впечатления имам от Фейсбук, Инфинити.

"Човек,който желае настойчиво нещо,ще принуди съдбата да отстъпи." ЛЕРМОНТОВ

|  |  |  
             |  |  | 

ще му стане интересно и ще си направи регистрация.  На мен, като те прочетох, почти ми стана интересно.

"Hi, I'm empty
 So tell me you care for me"

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички) |   | 
 |