Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:49 13.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Тема Мдааа...нови  
Автор БeзcъннaМодератор (fog)
Публикувано15.10.10 15:06

Доживях през Фейсбук да видя сестра ми - тази, която не съм виждала от... май осем години. И едната племенница си видях. Все повече ме втриса от това нещо, а дъщеря ми всеки ден пита размислила ли съм да й позволя да публикува снимки.

Е как да я оставя братче, ще се правя поне още малко на зла.

Тема На стената имам календар [re: Бeзcъннa]  
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано15.10.10 15:14

на който за този месец има мъдрата дефиниция:
Блогове - никога досега не е имало толкова много хора, имащи толкова малко да кажат и казващи толкова много на толкова малко.
За всеки месец има по 1 дефиниция.

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема Re: Мдааа...нови [re: Бeзcъннa]  
Автор ДPaka (кофти тръпка)
Публикувано15.10.10 16:46

И аз често изпадам в изумление от предлаганите ми приятелства...често нямам никаква представа как и къде рови тази програмка и по какъв начин достига до хора,които наистина са пресичали живота ми някога и някъде...

Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано17.10.10 08:49

Смотано приложение създаващо безкрайни проблеми на хора неразбиращи колоко тъпо е да слагаш всичко за себе си където не трябва

Точка точка запетая...

Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано19.10.10 13:34

кво да ти кажа - и храмът може да се превърне в тоалетна, зависи за какво ще се го използваш
този разговор е горе-долу като за различните месинджъри - едно и също нещо напр.на мен може да ми спести командировка до печатница, а на друг да му служи единствено и само за намиране на интимни партньори
ако питаме някоя бабка, а и не само нея, за смисъла на форумите - най-вероятно ще възкликне, че е възмутена от тази говорилня на разнополови и разновъзрастови във виртуала - вместо да седят едните при туршиите, а другите да цепят дърва... и всяка жаба да си знае гьола...

Тема Re: Мдааа...нови [re: holi_day]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано19.10.10 14:20

> ... ако питаме някоя бабка, а и не само нея, за смисъла на форумите - най-вероятно ще възкликне, че е възмутена от тази говорилня на разнополови и разновъзрастови във виртуала - вместо да седят едните при туршиите, а другите да цепят дърва... и всяка жаба да си знае гьола...

Това ми хареса!

Тема Re: Мдааа...нови [re: holi_day]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано19.10.10 15:08

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.