Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:03 13.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Добре, ето ква е работанови  
Автор tummy ()
Публикувано01.09.10 00:40

Голяма съм пача. Преди време излизах с един идиот известно време, който си имаше приятелка. И днес разбрах, че се е оженил за нея и й пратих смс, че се е омъжила за голям боклук. И ся ме гризе съвестта, защото момичето какво ми е виновно, че съм била с тоя наистина голям боклук. Само за сведение на мен той ми беше казал, че нещата са поприключили, пък после се оказа, че нещата са съвсееем различни. Явно още ме е яд, че допуснах тоя тъпак в живота си, но пък наистина жалка постъпка.

Тема Re: Добре, ето ква е работанови [re: tummy]  
Автор юpaтa ()
Публикувано01.09.10 05:33

вярно

и гнева е лош съветник, да знаеш. Случват се такива работи, причини да искаш(за брака говоря ) и човек се учи, дано и ти си взела своето, но най вече се радвай, че си се отървала леко.

Редактирано от юpaтa на 01.09.10 09:53.

Тема Е, не се коси. А я кАжинови [re: tummy]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано01.09.10 15:15

в какво точно се изразява боклучивостта му?

Примерно хронична неспособност да печели пари. Или тежка импотентност. Или безгранична тъпота. Или наличие на 1000 негови роднини от плиткия и дълбокия прованс, които през ден намират повод да ви се мотаят из краката.

Тема Трябва да се...нови [re: tummy]  
Автор АВе (речникаря)
Публикувано01.09.10 16:14

прекръстиш на dummy, май.

Тема Вярнонови [re: tummy]  
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано01.09.10 16:47

Но май те е яд, че е избрал нея пред теб.

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема Re: Добре, ето ква е работанови [re: tummy]  
Автор Poзмapи (жилава)
Публикувано01.09.10 18:11

Това, че той е идиот, не значи, че ти си пача

.
Подобен мъж е достоен за презрение. Е, ти би ли искала такъв мъж до себе си?
Ами върви и си запали една свещ, че си се отървала от боклук като него. Наистина е боклук, повярвай ми.

Жените са кучки, а мъжете - задници.

Тема Тц тц тцнови [re: Poзмapи]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано02.09.10 08:51

Рече и отсече

Хехехе. Като девойката отпрерди седмица дето се главоболеше с избягалото в германия гадже. Тя какво да пали?

Тема Re: Тц тц тцнови [re: lnfinity]  
Автор Poзмapи (жилава)
Публикувано02.09.10 09:08

Не съм чела за девойката с избягалото в Германия гадже

.

Но tummy просто не си заслужава да се ядосва, да се самообвинява и прочие.

Нейното въображение му е приписло качества, които въпросното нещо от мъжки пол не притежава.

Безкрайни ягодови полета.

Тема Re: Тц тц тцнови [re: Poзмapи]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано02.09.10 09:59

Тук съм напълно съгласен с теб. Но защо човека да е крив че тя му е приписала нещо което той не притежава? Възможно е мъжът да е кофти и себелюбив. Но въпросът е принципен - трябва ли другите да са ни криви че не може да правим преценка или приписваме на другите качества които не притежават? Защо да се сърдим на тях а не на себе си?

Тема Re: Тц тц тц [re: lnfinity]  
Автор Poзмapи (жилава)
Публикувано02.09.10 10:10

Човекът е кофти, защото е видял, че тя се увлича, а той не е имал топки, да й го каже в прав текст: Мойто момиче, не храни напразни илюзии."
Аз съм имала такъв мъж в живота си - еваллата му правим

.

Та тя е попаднала на "женски полов орган и тип мъжки характер".

Няма място за сърдене - ами както казах, да благодари на Господа, че подобна плюмка не й се е убила у главата.

Безкрайни ягодови полета.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.