|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Добре, ето ква е работа
|
|
Автор |
tummy () |
Публикувано | 01.09.10 00:40 |
|
Голяма съм пача. Преди време излизах с един идиот известно време, който си имаше приятелка. И днес разбрах, че се е оженил за нея и й пратих смс, че се е омъжила за голям боклук. И ся ме гризе съвестта, защото момичето какво ми е виновно, че съм била с тоя наистина голям боклук. Само за сведение на мен той ми беше казал, че нещата са поприключили, пък после се оказа, че нещата са съвсееем различни. Явно още ме е яд, че допуснах тоя тъпак в живота си, но пък наистина жалка постъпка.
| |
Тема
|
Re: Добре, ето ква е работа
[re: tummy]
|
|
Автор |
юpaтa () |
Публикувано | 01.09.10 05:33 |
|
вярно и гнева е лош съветник, да знаеш. Случват се такива работи, причини да искаш(за брака говоря ) и човек се учи, дано и ти си взела своето, но най вече се радвай, че си се отървала леко.
Редактирано от юpaтa на 01.09.10 09:53.
| |
Тема
|
Е, не се коси. А я кАжи
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 01.09.10 15:15 |
|
в какво точно се изразява боклучивостта му?
Примерно хронична неспособност да печели пари. Или тежка импотентност. Или безгранична тъпота. Или наличие на 1000 негови роднини от плиткия и дълбокия прованс, които през ден намират повод да ви се мотаят из краката.
| |
Тема
|
Трябва да се...
|
|
Автор |
АВе (речникаря) |
Публикувано | 01.09.10 16:14 |
|
прекръстиш на dummy, май.
| |
|
Но май те е яд, че е избрал нея пред теб.
"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"
| |
Тема
|
Re: Добре, ето ква е работа
|
|
Автор |
Poзмapи (жилава) |
Публикувано | 01.09.10 18:11 |
|
Това, че той е идиот, не значи, че ти си пача.
Подобен мъж е достоен за презрение. Е, ти би ли искала такъв мъж до себе си?
Ами върви и си запали една свещ, че си се отървала от боклук като него. Наистина е боклук, повярвай ми.
Жените са кучки, а мъжете - задници.
| |
|
Рече и отсече Хехехе. Като девойката отпрерди седмица дето се главоболеше с избягалото в германия гадже. Тя какво да пали?
| |
|
Не съм чела за девойката с избягалото в Германия гадже.
Но tummy просто не си заслужава да се ядосва, да се самообвинява и прочие.
Нейното въображение му е приписло качества, които въпросното нещо от мъжки пол не притежава.
Безкрайни ягодови полета.
| |
|
Тук съм напълно съгласен с теб. Но защо човека да е крив че тя му е приписала нещо което той не притежава? Възможно е мъжът да е кофти и себелюбив. Но въпросът е принципен - трябва ли другите да са ни криви че не може да правим преценка или приписваме на другите качества които не притежават? Защо да се сърдим на тях а не на себе си?
| |
|
Човекът е кофти, защото е видял, че тя се увлича, а той не е имал топки, да й го каже в прав текст: Мойто момиче, не храни напразни илюзии."
Аз съм имала такъв мъж в живота си - еваллата му правим.
Та тя е попаднала на "женски полов орган и тип мъжки характер".
Няма място за сърдене - ами както казах, да благодари на Господа, че подобна плюмка не й се е убила у главата.
Безкрайни ягодови полета.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|