Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:27 17.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Лято 2010  
Автор pravist (ококорена)
Публикувано11.08.10 20:48

Най-накрая лято. Чакано, за да се стоплят позамръзналите кости. Морският сезон открит във Варна, видяна леко унила и малко празна, но пък с хубаво кафе и удобни канапенца Летящо завръщане в София, за да се позачисти бюрото от досадни бумаги. Дълъг автобусен път към Созопол и стария град. Романтично-неудобни павирани улички, разбиващи се вълни под терасата и краката ми, плажен бар с невероятен white russian и мноооооооооооого рок музика. Два дни студ и дъжд, грозен, бетонен пейзаж и безброй надписи for rent, for sale в посока Поморие, Равда, Несебър. Отново София - прашна и празна. Без черно-бели руснаци, но пък с бутилки охладен траминер, малко тоник с повечко джин и отвреме-навреме любимецът Джак с кубченца лед - какво по-"естествено" от романа на Георги Господинов, докато на следващата вечер съм с "Дъщерята на канибала" на "Вечеря в ресторант Носталгия," после "Здрач," "Новолуние" и "Затъмнение" в очакване на "Зазоряване" . Във времето след работа се вместват "Коко и Игор Стравински," тотално разбити от "Генезис." Миг пред "Камината," за да си припомним студентската невинност и многото танци...
още малко летни дни. В очакване на следващо пътуване. Неголеми надежди и малко очаквания, с планове, но не съвсем.
Как е при вас?

http://desisportrait.blogspot.com

Тема Re: Лято 2010нови [re: pravist]  
Автор БeзcъннaМодератор (distance)
Публикувано11.08.10 21:01

Поетеса! Здрасти!

Аз няма да ходя на море. Детето заминава утре. Това лято ще запомня с работа наполовина. Дадох си сметка, че въпреки загубата на пари, така благотворно не съм си почивала от години. Размазах се от гледане на филми. Нали обичам да си седя вкъщи и ми е достатъчно. Мисля да лепя тапети другата седмица да се позабавлявам. Радвам се, че ти е било хубаво!

п.п. Кво сте луднали с тия вампири бре?!

Автор jojo-mojo ()
Публикувано11.08.10 21:50

В тази картина не е моето лято. Определено съм много далеч

Планина, руски поети в оригинал и малко Байрон,
лайт рашън ще пропусна, но можем да добавим Джак и рок

Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано12.08.10 09:01

Направо поетика

Аз съм на кантар - ще има ли или не отпуска Ако има - то е ясно яхвам автобуса и брррррръъъъъъъмммм към някое ново място Нямя да казвам накъде от суеверие

Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано12.08.10 09:22

При мен е за по 1 ден водопадно. Ходих на Костенското водопадче, малко е, на мен ми хареса Езерото. Ходих на Скакавишкия водопад, беше голям туризъм и имаше страшни кИфтета на хижата

имаше и сняг при водопада, беше яко. Ходих на Крушунските водопади, харесаха ми образуванията в реката, но ми беше тясно. Ходих на Хотнишкия водопад, там беше гот, няма хора, има дълго катерене, интересно е. Другата седмица отивам на любимото ми Карловско пръскало. Само да намеря кой да ми гледа котката...

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема Re: Лято 2010нови [re: Kaлинckи]  
Публикувано12.08.10 15:23

Не беше ли Калоферско пръскало? Имам спомени оттам слизаше се надолу през Паниците и Калофер. По стандартния път от Карлово нагоре към х. Левски не си спомня да видях пръскало.

Тема Re: Лято 2010нови [re: lnfinity]  
Публикувано12.08.10 16:15

Аз пък не съм чувала за Калоферско

Това е Карловско и е на 20 мин от хижа Васил Левски, т.е. не е между Карлово и хижа Васил Левски, а още малко след това. Ако си ходил скоро от Карлово до хижата, как е пътят и новата хижа Балкански рози?

Редактирано от Kaлинckи на 12.08.10 16:16.

Публикувано12.08.10 16:21

сигурно има сто още по-хубави снимки, но там наистина е пракрасно като вървиш сред гората почти по равно и само го чуваш постепенно усилващо се и изведнъж се открива водопада сред зеленото на гората и отдолу има езерце

"Hi, I'm empty

Тема Re: Лято 2010нови [re: Kaлинckи]  
Публикувано12.08.10 16:40

Това не съм го виждал. Аз говоря за т.нар. Райско пръскало над Калофер.

Но и това е интересно

Публикувано12.08.10 16:43

А, Райското пръскало го знам

Но то е на много открито място и не ми е вълшебно не ми хареса и защото си е баш пръскало, едно такову рехавуу

"Hi, I'm empty

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.