|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Трагедията на ХХ век...
|
|
Автор |
АВе (речникаря) |
Публикувано | 30.04.10 11:26 |
|
Трагедията на ХХ век е, че е потънал "Титаник", а не "Аврора".
| |
Тема
|
Хахаха-хааа!
[re: АВе]
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 01.05.10 09:25 |
|
(учтив смях).
Предполагам тиражирането на този виц по клубовете, е инспирирано потому что тъваришча Ленина (22.04.1970) если он бьiл сегодня жьiв изполнились бьi 140 (сто сорока) лет.
| |
|
Браво!
| |
Тема
|
Re: Трагедията на ХХ век...
|
|
Автор |
Selby (случаен) |
Публикувано | 03.05.10 11:46 |
|
При мен беше че цецка не искаше да ходи с мен
| |
|
зачетох се тук в едни възвишеноинтелигентни чувства за хумор и като те стигнах, ми стана смешно
"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"
| |
Тема
|
Карай да върви!
[re: Selby]
|
|
Автор |
АВе (речникаря) |
Публикувано | 03.05.10 15:15 |
|
Най-вероятно това е било за твое добро!
| |
Тема
|
Re: Карай да върви!
|
|
Автор |
Selby (случаен) |
Публикувано | 03.05.10 15:48 |
|
Нали се сещаш че на тези години си мислиш че е дошъл момента от който нищо няма смисъл, абе лоша работа беше, макар сега да ми е смешно
| |
Тема
|
Представям си с поразителна яснота.
[re: Selby]
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 03.05.10 16:11 |
|
Цецето е почти е намекнало нещо от сорта, че "може да намине привечер". Ти си изчистил до блясък у вас, най-вече банята и тоалетната. Сложил си чисти кърпи и нова тоалетна хартия. Скрил си тук-там подходящи за случая неща, подготвил си съответна музика, да ти е подръка. Мотаеш се предимно в антрето и напрегнато се вслушваш в стъпките на стълбището, които ... все отминават етажа ти и продължават нагоре ...
| |
|
Няма такива случки в 20 век. В 20 век Цецето му е казала да си останат само приятели.
"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"
| |
Тема
|
Re: Представям си с поразителна яснота.
[re: Phillip]
|
|
Автор |
Selby (случаен) |
Публикувано | 03.05.10 16:27 |
|
Хахаха случвало се е но не с нея и на доста по късен етап от живота ми, все пак за подобна ситуация трябва собствено жилище/крартира. Като дете апартамента в който живях не беше удобен за такива мероприятия. Ходихме на един джулай морнинг заедно, спахме в един чувал, но защо ли съм решил че имам шанс не помня :) така де, поне беше романтично предложение при посрещане на първото юлско утро
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|