Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:54 08.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Трагедията на ХХ век...нови  
Автор АВе (речникаря)
Публикувано30.04.10 11:26

Трагедията на ХХ век е, че е потънал "Титаник", а не "Аврора".

Тема Хахаха-хааа!нови [re: АВе]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано01.05.10 09:25

(учтив смях).

Предполагам тиражирането на този виц по клубовете, е инспирирано потому что тъваришча Ленина (22.04.1970) если он бьiл сегодня жьiв изполнились бьi 140 (сто сорока) лет.

Тема Хахаха!нови [re: АВе]  
Автор _parvaty_ (одиозна)
Публикувано01.05.10 21:37

Браво!

Тема Re: Трагедията на ХХ век...нови [re: АВе]  
Автор Selby (случаен)
Публикувано03.05.10 11:46

При мен беше че цецка не искаше да ходи с мен

Тема ха-ханови [re: Selby]  
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано03.05.10 13:01

зачетох се тук в едни възвишеноинтелигентни чувства за хумор и като те стигнах, ми стана смешно

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема Карай да върви! [re: Selby]  
Автор АВе (речникаря)
Публикувано03.05.10 15:15

Най-вероятно това е било за твое добро!

Тема Re: Карай да върви!нови [re: АВе]  
Автор Selby (случаен)
Публикувано03.05.10 15:48

Нали се сещаш че на тези години си мислиш че е дошъл момента от който нищо няма смисъл, абе лоша работа беше, макар сега да ми е смешно

Тема Представям си с поразителна яснота.нови [re: Selby]  
Автор Phillip (-; свежъ :-)
Публикувано03.05.10 16:11

Цецето е почти е намекнало нещо от сорта, че "може да намине привечер". Ти си изчистил до блясък у вас, най-вече банята и тоалетната. Сложил си чисти кърпи и нова тоалетна хартия. Скрил си тук-там подходящи за случая неща, подготвил си съответна музика, да ти е подръка. Мотаеш се предимно в антрето и напрегнато се вслушваш в стъпките на стълбището, които ... все отминават етажа ти и продължават нагоре ...

Тема Стииганови [re: Phillip]  
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано03.05.10 16:15

Няма такива случки в 20 век. В 20 век Цецето му е казала да си останат само приятели.

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема Re: Представям си с поразителна яснота.нови [re: Phillip]  
Автор Selby (случаен)
Публикувано03.05.10 16:27

Хахаха случвало се е но не с нея и на доста по късен етап от живота ми, все пак за подобна ситуация трябва собствено жилище/крартира. Като дете апартамента в който живях не беше удобен за такива мероприятия. Ходихме на един джулай морнинг заедно, спахме в един чувал, но защо ли съм решил че имам шанс не помня :) така де, поне беше романтично предложение при посрещане на първото юлско утро

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.