|
Тема
|
Хората ще изчезнат от лицето на планетата
|
|
Автор |
kилиkaндзep (зелен) |
Публикувано | 13.02.10 06:35 |
|
по един или друг начин. Дори не са нужни грандиозни природни катаклизми, сами ще се изтрепем. Не зачитаме нищо освен собствените си стремежи за все по-лесен живот и причиняваме на всичко около нас ужасни неща. Ще си платим с лихвите обаче, да знаете.
П.п. Торента може да се дръпне без регистрация. Не го препоръчвам на хора със слаби нерви.Редактирано от kилиkaндзep на 13.02.10 06:44.
| |
Тема
|
Абе, гледай, по-скоро, ...
[re: kилиkaндзep]
|
|
Автор |
ABe (речникаря) |
Публикувано | 13.02.10 19:09 |
|
Zeitgeist
| |
Тема
|
Re: Абе, гледай, по-скоро, ...
[re: ABe]
|
|
Автор |
xипap (готин) |
Публикувано | 16.02.10 20:56 |
|
още не съм гледал филма щото ся го руснах да са дърпа но мога да ти кажа че има хора които все още живеят в хармония с природата е вярно че са малко но все рак ги има и продългават да се разрастват
| |
Тема
|
Кой от двата
[re: xипap]
|
|
Автор |
ABe (речникаря) |
Публикувано | 17.02.10 15:52 |
|
филма теглиш?
| |
Тема
|
Re: Кой от двата
[re: ABe]
|
|
Автор |
xипap (готин) |
Публикувано | 17.02.10 21:18 |
|
земляни
егати дръпна се прегледах го и щях да се издрайфам видях как режат клюновете на пилетата и много ме вбесиха тези кретени ако живеех в някой друг град където има и други еколози освен мен и още един двама щях да организирам нещо срещу тез простотии дето се вършат от хората
| |
Тема
|
Re: Хората ще изчезнат от лицето на планетата
|
|
Автор |
Well (Сянката Му) |
Публикувано | 23.02.10 08:36 |
|
Подозирам че дълбоко се забуждаваш. Човека е наполовина хищник. А онова, на което е способен засенчва всяко животно вероятно в планетарната ни история. Друг е въпроса че ние не познаваме тази история, огреничени сме от последните 4 хилядолетия. Например, цивилизацията на предполагаемите Атланти, която е била по-могъща от нашата. И не е самоунищтожила се, защото щеше да унищтожи и нас. Щом ние сме тук, значи и те съществуват. Къде и как, питаш ли се ? Знаеш ли как се убива разум ? Мнооого трудно ... от друг разум. Разума е най-могъщата енергия във вселената. Той не е енергия, но контролира енергия, затова може да се приравни на разумна енергия. С други думи - няма да се загуби цивилизацията. Не че това е добра новина. Такива неща се вършат от нашата днес, че хитлер ряпа да яде. Не съм гледал филма, но съм наясно с неща, които едва ли има в него и биха сринали имунната система на всеки който ги научи. Дъното е много дълбоко. И върховете са много високо. Разнообразието ни вероятно е причина да съществуваме, като е ясно че някой частично ни контролира. Аз лично не разбирам защо се дава шанс на толкова насилие и мъка. Но то не значи че няма своето разумно обяснение и цел.
Земля в илюминаторе
| |
Тема
|
Re: Хората ще изчезнат от лицето на планетата
|
|
Автор |
holi_day (fire-fly) |
Публикувано | 23.02.10 16:46 |
|