|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Да го туря на...
|
|
Автор |
kилиkaндзep (зелен) |
Публикувано | 08.02.10 18:41 |
|
Пътувам 12 km сутрин до работното си място и още толкова вечер до дома през централните части на София, та съм пообръгнал на опъване на нервите. Днес обаче беше нечовешко.
| |
Тема
|
Re: Да го туря на...
[re: kилиkaндзep]
|
|
Автор |
ABe (речникаря) |
Публикувано | 08.02.10 21:53 |
|
Или си сменяш работата, или жилището, или и двете.
Така, че да са ти на макс. 10 мин. път пеша.
| |
|
Аз пътувам 25 км или малко повече, но половината до околовръстното, а другата половина - с метро. Отнема ми 45 мин. Не и когато е толкова снежно, обаче.
| |
|
мно важно, аз пътувам 35 километра, а и има ли на кой да го туриш?
Редактирано от HolyHell на 08.02.10 22:38.
| |
|
Мда. Тази опция за съжаление не е на дневен ред в момента. Живея до Южния парк, а пък имам съвсем малко дете, та не виждам начин да го заменя с панелен ландшафт в покрайнините на града. Работата пък има големи предимства. Явно ще си остна с късането на нервите. Селави.
| |
|
Е да де, за снежното иде реч. Общината както винаги си беше свършила работата, та следващия път като си плащам данъците ще им благодаря специално.
| |
|
Важно е. Винаги има на кой да го туря, но никога не го правя, щото съм добра душа.
| |
|
и кое е толкова важно, че си закъснял с 1 час за работа? да го духат.
| |
|
Аз не съм излизала вчера, но след малко тръгвам. И понеже няма начин да избегна центъра, тръгвам по-рано, имайки предвид точно твоята тема... мда...
- - - -
| |
Тема
|
Мда, както се казва...
[re: kилиkaндзep]
|
|
Автор |
ABe (речникаря) |
Публикувано | 09.02.10 11:49 |
|
в древноримската поговорка, измислена от мен: "Такъв е животът и все по-такъв става!"
Успех!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|