Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:05 13.11.24 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Как се казва истината?нови  
Автор briti9 (непознат )
Публикувано13.01.10 22:00

Как се казва истината?
Когато е трудно.....
Тези от вас, коита са родители, какво предпочитате ? Детето ви да ви сподели, че има връзка с човек от своя пол, че е е щастливо..... или да ви лъже къде излиза и какво прави и да се заблуждавате....?
Казват, че истината боляла...., но лъжата не лекувала.
Не говорим за някой тийнейджър с объркана сексуалност, а за човек на 29, който крие истината от майка си и я залъгва всеки ден, а всъщност така желае да не лъже, така желае да бъде себе си и да сподели щастието си, но не знае дали не би станало по-лошо ако бъде честен...., дали няма да развали завинаги отношенията с майка си.....

Тема Re: Как се казва истината?нови [re: briti9]  
Автор Liya ()
Публикувано13.01.10 22:34

Хммм...труден въпрос...
Зависи от отношенията ви... и от това що за човек е тя...
Аз лично... трудно бих го приела, честно! Сори, че ти го казвам... но това е истината! Свършиха се момичетата!

Автор Well (Сянката Му)
Публикувано14.01.10 06:54

всъщност, проблема на майка ти е внучето, което очаква вероятно, А как се чукаш и с кого едва ли тя има претенции. Всяка майка иска детето й да е щастливо на първо място. Ако сте софианци, пък и както стана модерно да си гей, може и да няма гърчове. Друг въпрос е че аз не бих понесъл леко сина ми да е гей. Мислех си да ти споделя мисли по въпроса, ама няма смисъл. Тялото си е твое.

Тема Re: Как се казва истината?нови [re: Well]  
Автор briti9 (непознат )
Публикувано14.01.10 08:38

как решихте, че става въпрос за мъж? Жена, за жена иде реч

Автор jojo-mojo ()
Публикувано14.01.10 09:04

Казва се директно, всеки опит за по-внимателно и завоалирано обяснение рискува да остане неразбран.

Тема Едванови [re: briti9]  
Автор Mandalay (empathy)
Публикувано14.01.10 09:42

ли някой родител ще зацвили от кеф като разбере че детето му е дефектно(*). Пък и не е нужно да имитира че го приема или се радва и тн. Да се иска подобно поведение е изнудване.

* дефектно в този смисъл - стерилитета е болест и има много програми по които се отпускат пари за да се лекува. в случая става дума за стерилитет който се дължи не на физически, а на психически отклонения

Това е положението - свиквай

Редактирано от Mandalay на 14.01.10 09:52.

Автор snowflakes never cry ()
Публикувано14.01.10 12:08

Възмчожно е тя да се е досетила вече.

А ако въпреки че искаш да споделиш, усещаш, че може да има проблем..... възможно е наистина да има.

Иначе аз имам приятелка, която е би, ако не и гей и какво - човек просто го игнорва това, нищо не променя според мен.

let it snow, let it snow, let it snow

Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано14.01.10 16:33

Истината се казва директно. За съжаление много хора не приемат истина, която не отговаря на техните реалности.
Естествено, че човекът трябва да си живее както си иска и да бъде щастлив. Но има родители, които прекалено много се интересуват от това какво ще кажат хората и трудно биха приели такава истина. Той си знае... Предполагам колко му е трудно, но ако майка му заради такава глупост би си развалила отношенията с него за винаги за мен значи, че просто не го обича достатъчно...А и може само той да си мисли така, а иначе да го приеме какъвто е :)

Antes muerta que sencilla

Тема Re: Едванови [re: Mandalay]  
Автор KpucaHa (питбул териер)
Публикувано14.01.10 16:44

Викаш родителите с "дефектни" деца не ги приемат, а?

Стига бе...
Обичаш децата си или обичаш твоята идея за тях? Ако детето ти се окаже убиец няма ли да го обичаш???

Antes muerta que sencilla

Тема Ти сериозно?нови [re: KpucaHa]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано14.01.10 17:13

Ако си сериозна тогава не ме учудва огромния брой разглезени дебилчета и келешчета свикнали вечно да им минават номерата. После - добро момче пък що наръга гаджето си двеста пъти и разчлени другарчето си. Ела мама да го прегърне съкровище.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.