Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:35 10.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Еееееей, писнА ми!нови  
Автор БeзcъннaМодератор (distance)
Публикувано29.01.10 22:33

Всеки път като ми се заусмихва по телевизора малка сладка ромка с бебе издивявам! Били горките роми все онеправдани! Ама видиш ли, те били БЪЛГАРИ! Ми да спазват БЪЛГАРСКАТА конституция тогава! Защо по дяволите никой ром няма присъда за секс с дете?!

Откога бесувам срещу телевизора като започнат да ми рекламират невероятните родилни способности на малки момиченца! И всеки път чакам ли, чакам в някоя следваща емисия да ми покажат продължение - тоз и тоз осеменител на малолетната привикан на съд. Защото имаме Конституция! Българска! Ауууу, издивех!

- - - -

Тема хехе ...нови [re: Бeзcъннa]  
Автор Agent Provocateur (₪)
Публикувано30.01.10 00:09

... некъде след 2020 година ще имаме около 3 000 000 социално слаби мангала, които ще трябва да бъдат осигурявани от държавата. Според същите данни работещите булгаристанци, които ще са останали в държавата ще са около 600 000 души. Това ще рече, че те ще трябва да издържат тази бестопанствена мангалска сган

Тема Re: хехе ...нови [re: Agent Provocateur]  
Автор БeзcъннaМодератор (distance)
Публикувано30.01.10 15:33

Абе не можем да ги задължим да имат по 1-2-3 деца като нас и да им стига толкова. Нови закони тепърва абсурд. Нали си наясно, че никой няма да си рискува политическата кариера с подобни предложения. Ама аз си държа да се ползва поне сега съществуващият закон! Да, признавам, че имам задната мисъл да се понамалят като брой. Но не държа да се постъпва грубо и целенасочено, не ги мразя. Просто имаме готов напълно използваем начин да се предпазим от тоталната циганизация, поне малко, а не го ползваме, обидена съм бе. Държавата не ме защитава мен лично като част от всичкото, ей така го усещам. Комши ако спи с девойка - осъден. Манго като цвъка дечурлига на малолетни, си свирка, щото традиция. И на помощи доживот. Моята дъщеря ще работи най-вероятно за две свои деца и за помощите на десет чужди!

- - - -

Тема ъми ...нови [re: Бeзcъннa]  
Публикувано30.01.10 20:45

... мангалите започват сексуалния си живот на 11-12 годишна възраст ... и ако един мангал на 30 години направи секс с некое 13 годишно българско момиче и ако родителите и се оплачат та се стигне до съд ... тогава мангала ще бъде онивинен, понеже в тяхната култура секса на тази възраст е нещо нормално.
... Когато например един мангал не иска да си плати тока, то не му го спират ... понеже ще пропищи чак до Хелзинки, а този които му го спрял ще бъде съден. Обаче, когато един булгаристанец не си плати тока, то веднага му го спират и той няма такива права, като мангалите.
Сега например електроразпределителните дружества повишавата цените, като в тях е включена и мангалската аванта. Ето защо ние булгаристанците правим икономии и се чудим как да пестим, докато мангалите си го горят без да им дреме. Разбира се нали в нашите сметки е включена и мангалската такава.
В тази държава справедливост никога не е имало и няма да има, понеже булгаристанците сме може би най-тъпоумнатъ нация

Тема Да ти кажа,нови [re: Agent Provocateur]  
Автор _parvaty_ (божествена)
Публикувано30.01.10 22:25

вярно си провокатор! Аз лично, макар и не само поради причината "цигани", но И, съм намислила да напускам кораба-майка! Да ги питам като си останат "баровците" със мангустите, как ще си живуркат, и кой ще им пълни хазната с данъци и осигуровки, с които да отглеждат ромското население!

Така ги мразя, че нямам думи! Вчера, в най-големия дъжд, една циганка напира да ми мие стъклоко - абе, пускам чисачките, подавам й звуков сигнал - то си рупа, животното мръсно! Уж забраниха просията, тия си намират друг начин да те изнудват по кръстовищата! Слезнах от колата да й се карам, а другата мангалка ме гледа нагло, и ми вика "Какво ма, како, ще биеш ли!?" Казах й, че така, като я гледам, тя ми е кака, и да бъде щастлива,че не си нося пистолета... ей, ще очистя някъде някой от тия!!! А, трябва ли да стигаме до крайности??? Егати шибаната държава! Да прецака гражданите си за сметка на паразитите!!!!

Тема всъщност ...нови [re: _parvaty_]  
Публикувано31.01.10 00:20

... за всички тези несправедливости са виновни главно 240-те дебила в народното събрание

... мангалите не съ виновни, че им лижем задниците ... все пак ние го правим и не се съпротивляваме по никакъв начин.
... другото което е, че генералските дебили в момента дебнат кои са редовните балъци които си плащат здравните вноски ... за да ги сурвакат с какви ли не глупости и задължения. Да не говорим, че вече ще има задължителни прегледи за
здравноосигурените, които при отказ ще последва глоба. Това се прави с цел да се диагностицират повече болести и заболявания сред населението, като по този начин по клинични пътеки ще влизат мангизи в джобовете на лекарите. Принципите у булгаристанско здравеопазване са, че ако отидеш и те боли нещо ... те ще ти го излекуват, но преди това ще ти лекуват и друго, което го нямаш Така на сумати хора им се правят излишни операции или ги доразболяват. Лошото е, че ако ти се наложи истинско лечение, то здравната каса нищо не поема същественно ... и ще се налага да си плащаш всичко онова, което не го поема ... и то независимо от т'ва дали си здравноосигурен или не. В същото време от 2011 година се въвежда и "задължително-допълнително здравно осигуряване" ... то ще обхваща само работещите и е създадено с цел да издържа мангалите. Добавяйки, че ще представлява някъде 8% - 10% от заплатата, то може да си представим колко мангала ще храним с т'ва
... аз не знам с какво се залъгваме, но прогнозите са, че до 2020 година ще имаме 3 000 000 мангала и около 600 000 работещи булгаристанци. Тези 600 000 работещи не знам по какъв начин ще ги облагат и цедят за да издържат мангалите При положение, че в момента имаме под 2 000 000 работещи, които издържат около 2 000 000 мангала

Тема Това е вярно [re: _parvaty_]  
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано01.02.10 10:06

Аз имах същия случай. Чакам на бул. България на светофар с колата. Един мангал идва да се лензи на предното стъкло и аз му махвам с пръст в знак "не". Той се отлепя от стъклото и аз си мисля, че се е махнал от мен. Да, ама не. Чувам шум на задното стъкло. Поглеждам в огледалото и виждам, че той е намазал задното стъкло да го чисти. Натискам клаксон - не спира, пускам чистачки - не спира, включих на първа и се дръпнах - не спира, е, включих на задна и лекичко дадох към него, та спря и даже не дойде да се разправя с мен. Но ако се случи, че го бутна с колата, аз ще съм виновна и това ме подтиска. Освен това, като го разказах на приятел, той ме посъветва да не се занимавам с тези, а да се правя, че не ги виждам и да си карам, което също ме подтиска. Защото излиза, че този циганин има правото под носа на полицая от високото му място за регулиране да е предпоставка за ПТП, а аз нямам никакво право като шофьор в тази ситуация.

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема Re: Да ти кажа,нови [re: _parvaty_]  
Автор The bad reptile (Крокодил)
Публикувано02.02.10 09:08

Грешката на всички ни е ,че все пак се държим и възприемаме мангалите като хора,а те не са,те са хлебарки!И да,трябва да стигаме до крайности,винаги когато ни досаждат и когато не ни досаждат,но няма свидетели!Когато държавата не ни защитава от паразити,трябва сами да се защитим от тях,но за съжаление много малко са хората,които биха си създали неприятности в името на справедливостта!
Случаите в които съм потрошвал мангали са доста,но един е доста показателен защо сме стигнали до това положение.преди повече от 10-ина г. една мангалка беше хваната от жена в автобус да и бърка в чантата.Гадната циганка с много нагъл тон и отговори-кво ма,хванала ли си ми ръката.Целия автобус си траеше и никой не направи нищо,освен да мрънка и да шушука,как аждеба можела да е толкова нагла,а трябваше всички да я заритат докато не започне да сере кръв!Потроших циганката и спътницата и ,че си отвори мръсната уста!Автобусът спря и ги изхвърлих и двете.този път ми се размина без полиция,но съм имал и други в които полицаите винаги са заставали на моя страна и са потулвали всичко.

Говори ми....Умирам за глупости

Тема Re: Еееееей, писнА ми!нови [re: Бeзcъннa]  
Автор Mapkиз дьo пpaз (сладур)
Публикувано02.02.10 14:29

Споко де, кво си се развикала? Те мангалите са държава в държавата, нали найш - малцинство. Имат си мешере, купуват си булките, крадат ток и раждат на 12-13 г. Освен конституция, има и закони, ама кел файда като не се спазват?

Тема :)нови [re: Бeзcъннa]  
Автор Gatsby© ()
Публикувано03.02.10 20:46

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.