Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:05 04.11.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Няма свалки!нови  
Автор wire live wide (хубава)
Публикувано21.05.09 16:16

Няма свалки нещо напоследък. Изпедепцаха се туй мъжете. Дай им само пари, коли...Хм, ламарини. Преходни неща. Все едно на оня свят ще си ги носят. Не им се прави и секс дори вече, мързи ги, трудно им е, не им се инвестира в чувства. Да заведат една жена някъде...оли божеее трябва да й търпят лакърдиите и лиготиите, баси досадата. Искат ей така - кьоравото дамо да ударят и ай...до тук съм. Къде са ония пичове от преди време - то галантни, то кавалери, внимателни, обични...абее с една дума мъже, с главно "М".

Тема Re:нови [re: wire live wide]  
Автор Mandalay (empathy)
Публикувано21.05.09 16:45

Крави пасат на полето. От хълма поглеждат надолу група бици на различна възраст. Най-малкия нервно вика - "Хайде бе, хайде бе, да ги налетим и да ги оправим!" Тези на средна възраст поглеждат хитро и дават акъл - "Не така! Ще пасем и уж случайно , бавно ще се приближаваме. Изведнъж ще им се нахвърлим". А най-стария бик провърморва - "Глупаци! Пасете си спокойто. Те сами ще дойдат"

Това е положението - свиквай

Тема Re: Няма свалки!нови [re: wire live wide]  
Автор ursa minor (dangerous)
Публикувано21.05.09 17:58

Животът е кратък, за да се губят време и нерви в някакви "свалки". Плюс това се убедих, че доста женски не умеят да ценят галантните и любезните мъже, а ги възприемат като даденост. Въобразяват си, че щом като се женски всичко им е позволено.

Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано21.05.09 20:17

Aбе кой е луд да почва свалки с някоя дето си е сложила чужда снимка в профила. Кой знае какъв дзвон е?!

Кураж, не сме сами!

Тема Внови [re: wire live wide]  
Автор jamie (градинар)
Публикувано21.05.09 20:42

Гробищата - с главно "Г".

Искахте еманципация ? Имате я. Искате наготово ? Не става.
Дойде времето мъжете да искаме. Съгласна ли си на свой ред да изпълняваш ?

Тема Re: Няма свалки! [re: wire live wide]  
Автор jojo-mojo ()
Публикувано21.05.09 21:44

Жената получава отношение каквото покаже че иска. Най-често.
Ако провокираме чувството му за подкрепа и нежност-ще го получим. Нещата са свързани.

Тема Няма такова нещонови [re: wire live wide]  
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано22.05.09 10:30

Жена не е равно на лиготия и досада. И понеже прочетох отговорите дотук, няма абсолютно нищо лошо в еманципацията. Защото еманципацията не означава отношение към мъжете. Бих казала дори слава богу, че я има еманципацията. Защото пък според моя опит, ако аз нямам пари, с мъжете, с които съм се познавала, няма да има какво да ядем, да не говорим за нещо повече.
Но не разбирам защо е толкова важно кой кого води някъде. При положение че познаваш готин човек, би трябвало да ти е важно и достатъчно само това, че познаваш такъв човек. Защото според мен почти няма приятни хора, които да са просто готини хора. Обикновено са кофти и не заради това, което си изброила, ами заради начина на мислене, начина на говорене, цялото им човешко поведение.

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Тема моженови [re: wire live wide]  
Автор Koпpинa_И_Xлopoфopм (в настроение)
Публикувано22.05.09 11:09

и да не е само от мъжете

аз лично съм много доволна от напоследъка.

Автор nikie (момченце)
Публикувано30.05.09 06:46

Абе ако за жени като теб ше се борим - предпочитам Mitsubishi L200

.

Тема има свалкинови [re: jojo-mojo]  
Автор ledzep (дух куче)
Публикувано01.06.09 13:52

Ами аз от години те ухажвам, но резултат - йок

"Животът ни е като
дъх на бизон през зимата"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.