Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:29 14.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема една любовна историянови  
Автор saturday_night ()
Публикувано10.12.08 01:58

Един човек, на който имах доверие ми скрои много долен номер. Запознахме се в една евангелска църква. Цели 2 години бяхме само приятели, той е много издигнат в църквата и аз го мислех за светец и не поглеждах на него като на мъж, а като на безполово същество. На няколко пъти обаче ми направи впечатление, че ме гледаше мръсно, но не обърнах голямо внимание. Преди няколко месеца го поканих на моя рожден ден и тогава филма започна. Дойде с жена си на вечеря и макар че мъжа ми беше там ме сваляше най-нагло цялата вечер, хем нагло, хем финно. Оглеждаше ми гърдите и как се навеждам пред печката в кухнята. Оттам насетне станахме все по-близки и се усещаше, че има силно привличане между нас. Почна да флиртува с мен в църквата. Сподели ми, че много обичал секса, но не смеел да започне връзка в църквата. Въпреки това продължи да се сваля с мен и понеже беше много чаровен, макар и по-голям от мен един ден не издържах и му дадох знак, че аз също го харесвам. Това сякаш го уплаши и почна да се държи много неадекватно. Казал на жена си, че съм го преследвала за секс и я помолил тя да го защити от мен. Съветвал се с нея дали да кажел на мъжа ми. Жена му почна да ми пише писма на работното място и ми дигна скандал. Тя вярва, че той цял живот е спал само с нея, понеже тя е спала само с него, завалийката. Жал ми е за нея. От злоба към мен тя го защитаваше. Заради този изкукуригал дъртофелник, който сигурно не може и да го дига вече изгубих много приятелства и контакти, градени 2 години, но се радвам, че се отървах от тези психопати. Вече се събирам с нормални хора.

Тема Re: една любовна историянови [re: saturday_night]  
Автор HИHA (ЛИЛИ)
Публикувано10.12.08 15:23

Такъв мухльо и страхливец заслужава да го навреш в земята

Тема Re: една любовна историянови [re: HИHA]  
Автор kurkudup (boss)
Публикувано10.12.08 15:25

Евангелист е човека.По-нежно.Нека да го разпънем на кръст!

нормална съм,ама не ми личи

Автор HИHA (ЛИЛИ)
Публикувано10.12.08 15:27

извади си извод какъв е като любовник ,това говори че е сексуално много слаб ......

Автор kurkudup (boss)
Публикувано10.12.08 15:31

Или е с болен мозък.

Тема Е как ще е с болен мозък бе?нови [re: kurkudup]  
Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано10.12.08 15:32

Нали е евангелистки свещеник!

Ебати историйката.

Кураж, не сме сами!

Автор HИHA (ЛИЛИ)
Публикувано10.12.08 15:36

като е свещенник да не гледа в чуждите пазви и задници,хем го сърби,хем го боли

Автор Цap Изpoд ll ()
Публикувано10.12.08 15:43

Така ли? А кой кара тази заблудена душа да се занимава с евангелски свещеници?

Кураж, не сме сами!

Тема Re: една любовна историянови [re: Цap Изpoд ll]  
Автор HИHA (ЛИЛИ)
Публикувано10.12.08 15:47

нещо отвътре,нарича се сърце,а то не пита и не прощава,не можеш го спреш,каквото реши това прави и ти му се подчиняваш за ЖАЛОСТ

Тема Re: Е как ще е с болен мозък бе?нови [re: Цap Изpoд ll]  
Автор kurkudup (boss)
Публикувано10.12.08 18:11

Точно за това да го разпнат,гадюхата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.