|
|
|
Тема
|
Съвет и позитивни мисли
|
|
| Автор |
Margiorit (непознат
) |
| Публикувано | 17.10.07 13:01 |
|
|
Здравейте!Предварително се извинявам че Ви натрапвам проблема си, но ниама с кого да споделя......Случая е следния:Мъжа ми пътува по корабите.Не беше тук 4 месеца и се върна наскоро.Много е променен.Знам, че не е лесно там.Опитвам се да му помогна и психически да се разтовари.Да сподели, но той нищо неказва.Станал е много потаен.Непрекъснато стой в нета, проверява си пощата.Отнесен е!Преди няколко дни надникнах в пощата му, докато той пишеше майл и видях как пише на някакво "Миши", че се нуждае от него и му липсва.Попитах го, а той веднага зарвори компа и каза, че пише на някакъв негов приятел.Когото нарича така.Егати приятеля.ха ха.Хм, незнам какво да мисля.Вече започнах много да се съмнявам.Към мен също не проявява необходимото внимание, като мъж-закопня за своята половинка.Други дребни неща също правят впечатление.През деня, не разговаряме за нищо-само мълчим.Незнам!Много ми е тежко.Когато се опитам да поговорим, се създават само конфликти.Дайте съвет!
| |
|
Тема
|
Re: Съвет и позитивни мисли
[re: Margiorit]
|
|
| Автор |
mirror_ (mirror image) |
| Публикувано | 17.10.07 22:21 |
|
|
Не знам защо толкова време, не са ти отговорили тук. Всъщност и аз се опитах да подмина темата, но се върнах.
Страшничко е, това което ти се случва. И на мен ми е страшничко, че трябва да ти кажа някой неща и може би да затвърдя съмненията ти.
Вариантите за промяната при съпруга ти са два - или има друга жена, или сори.... мъж.
В твоята ситуация имаш две възможности – или да наденеш розовите очила, или да приемеш действителността, такава, каквато е. Съветът ми е, да приемеш и осмислиш реалността и след това да помислиш първо за себе си.
Пак ще с говорим тук....
Carpe diem! Volente deo!
| |
|
|
|
Остави го да се нарадва на новото си завоевание, защото ти и без друго не можеш да го спреш, нито пък да промениш хода на събитията, колкото и да се напъваш. Това се случва в живота, по дяволите....
Ако станеш подозрителна и нервна, ще му досадиш и ще почнат скандалите. И двамата ще се изнервите. Омразата дебне зад всеки ъгъл.
Направи се на наивна глупачка и се дръж наивно и тъпо. Излизай навън с приятелки. Обади се на старо гадже. Не бързай да се прибираш след работа.
Забравяй за сутрешното кафе, за закуската, за изгладените дрехи, прави се н разсеяна. Той няма начин да не забележи промяната ти. А и каквото друго се сетиш - просто си живей живота, защото е ужасно кратък и няма никакъв, ама никакъв смисъл да се разстройваш заради грешките на някого.
Женското сърце е толкова лесно ранимо....
"Човек най-напред се влюбва в идеала си"Редактирано от hopeful на 18.10.07 20:05.
| |
|
|
|
забрави да добавиш,че и на бой трябва да се научи да носи
Говори ми........Умирам за глупости
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ani_ched (tianshi group) |
| Публикувано | 21.10.07 14:16 |
|
|
То кръшкането е като вирус:докато не се навърлува,не минава.Ревността е най-лошият съветник в случая.Това,което не можеш да промениш,го приеми.Утре може ти да си на неговото място.Намери си ново интересно занимание.Ама такова,дето да грабне всичките ти мисли.Каквото ще става,ще стане със или без твоето съгласие.Това,което не ни унищожава ни прави по-силни.
| |
|
Тема
|
[re: ani_ched]
|
|
| Автор |
mirror_ (mirror image) |
| Публикувано | 21.10.07 21:01 |
|
|
Иска ми се да те попитам, дали тези съвети са изпробвани, но точно за тази цел.
Carpe diem! Volente deo!
| |
|
Тема
|
[re: mirror_]
|
|
| Автор |
ani_ched (tianshi group) |
| Публикувано | 21.10.07 21:38 |
|
|
Да!Пробвани точно за тази цел.Съмнението разпъва човека на кръст.А клин клин избива.Докато няма какво да отвлича вниманието от проблема,той изглежда все по-голям.Далече съм от мисълта,че на изневяра трябва да се отвръща със същото.
| |
|
Тема
|
[re: hopeful]
|
|
| Автор |
holi_day (fire-fly) |
| Публикувано | 22.10.07 20:37 |
|
|
Само не разбрах - тази промяна с цел окончателното му отблъскване ли е?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
MG42 (штъркел) |
| Публикувано | 23.10.07 14:16 |
|