|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Писвало ли ви е
|
|
Автор |
Hиkoн (кошмар) |
Публикувано | 04.10.07 16:50 |
|
да се справяте сами? Той открива слабото ви място и ви хвърля на вълците.
Щот на мен ми писна.
| |
Тема
|
???
[re: Hиkoн]
|
|
Автор |
Чapko (прекраствен) |
Публикувано | 04.10.07 20:54 |
|
Сменяй и тва е ...Не всички са еднакви...Ако пък не мислиш така-лоооооооошо,мнооооого лошо за теб и хората около теб!!!!!!!!Сори ако съм засегнал някое его!
| |
Тема
|
Re: ???
[re: Чapko]
|
|
Автор |
Hиkoн (кошмар) |
Публикувано | 04.10.07 21:40 |
|
Бла-бла-бла, бла-бла-бла...
Ама наистина ли не всички са еднакви?!?!? Божичко, в каква заблуда съм била досега!!!
Наясно съм какво ще ми кажеш - човек трябва да си поема отговрността, трябва и да дава, а не само да получава, че каквото и да ти се случи, ама за абсолютно всичко става дума, само и единсвено ти си си виновен...
Пфффффффффффф........
Абе странно как те няма (няма ти го егото) когато обичаш, а изведнъж, когато трябва да си поемеш отговорността, се появяваш (барабар с егото си?)...
ПП: Ако ти го няма егото, т.е. няма те теб, с коя точно част обичаш, като не е останало нищо от теб?
ПП2: Тия на картинката защо са с гащи?
| |
Тема
|
Re: Писвало ли ви е
|
|
Автор |
arachnoid (некадърентурист) |
Публикувано | 08.10.07 11:54 |
|
Грешката на Чарко беше, че почна да ти дава съвет по проблем, който само споделяш без да търсиш съвети от хора, които не те познават и следователно решението за тях може да не е решение за теб. Успокоение май също не търсиш - едва ли някой тук може да ти каже нещо дотолкова позитивно, че да ти помогне да се справяш по-леко. Така че аз ще се огранича само до отговор на въпроса ти.
Не, не ми е писнало да се справям сам - рано ми е още, след 20 години живо-здраво друга песен може да пея. Не пускам никой толкова близо, че да открие слабите ми места.
Един боклук мръсно не прави, мислиш ти и 7 720 000 българи
| |
|
Не пускам никой толкова близо, че да открие слабите ми места.
Защо?
Не ти ли е самотно?
А ако не ти е самотно, не е ли повърхностно?
А ако не е нито едното от двете, защо си избрал да е така?
| |
|
си го, какво си ти за него?
От отговора му може и да разбереш защо си дадена на вълците...
| |
Тема
|
Re: Писвало ли ви е
|
|
Автор |
arachnoid (некадърентурист) |
Публикувано | 08.10.07 23:42 |
|
Не, беше ми самотно докато се опитвах да стана част от някоя компания или дори да търся общуване с отделни хора, извън тесния кръг на онези, с които се познавам отдавна. Това беше в училище и университета, с времето ми стана ясно, че човек може да е най-самотен когато е сред хора и част от тълпата и най-малко когато на километри около него няма жива душа. Затова и в последните години умишлено търся втората ситуация. В ежедневието си извън работата в онзи "прекрасен" град, набеден за столица, общувам с двама човека, с които се срещам за по два-три часа месечно. Тази асоциалност е до такава степен вкоренена, че не мога да си представя друго състояние. Не съм я избирал, така се случи, затвърди се, свикнах с нея и нямам проблем. Не мисля, че е повърхностно, ако обаче е заблуда е достатъчно пълна и ефектна за да не искам да се отърся от нея.
Важното е човек да запази чувство за хумор в черногледството си и да се чувства удобно с това, което е и което не е
Един боклук мръсно не прави, мислиш ти и 7 720 000 българи
| |
|
не мога да си представя друго състояние
Или не искаш?
| |
|
Няма да ми каже истината.
| |
|
Кофти.Така само ще гадаеш и ще те боли...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|