Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:48 17.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Имате ли си любим предмет?нови  
Автор БeзcъннaМодератор (fragile)
Публикувано26.07.07 13:57

Утрепах се да търся една чашка понеже.

Подарък е, съвсем случаен, някаква промоция на Кока-кола, точно на рождения ми ден, в седем сутринта ме изненадаха така приятно! И не мога да се лиша от нея, усмихва ме всеки път, чакала е мен тогава, такава, за късмет. Даже изпадам в особена ревност, ако майка ми когато е у нас, вземе да ми я разнася насам-натам.

Има ли нещо, което обичате да си е с вас, да ви е приятно, скъпо и лично и ако изчезне, да не ви свърта да го намерите? Или талисман, или късметлийска тениска, или нещо такова? И най-важното - ако го имате, и сте привързани по някакъв начин, защо?

- - - -

Тема Имамнови [re: Бeзcъннa]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано26.07.07 14:20

Но не са предмети а хора. На които винаги с радост се усмихвам и казвам че ми приятно са видя чуя и прочие и наистина е така

Може да не съм ги срещал много или малко време но приятното винаги си остава

Тема зрителна тръба на КГБнови [re: Бeзcъннa]  
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано26.07.07 14:44

Любимият ми предмет е една съветска зрителна тръба с базова модификация от 70те години замислена и произведена вероятно за целите на КГБ. Тръбата е с перфектно направо цайсовско качество на изображението и чете номер на автомобил на повече от 2400 метра разстояние. От нея в оригиналният й съветски вариант имам само един единствен образец и полагам неимоверни усилия да намеря втори такъв като тази година стигнах до там да го търся освен по всички софийски пазари + целият български интернет и по руските форуми с намерения да я поръчам от Russland на каквито и да е пари.

Тема Re: Имате ли си любим предмет?нови [re: Бeзcъннa]  
Автор nyctea (у......)
Публикувано26.07.07 17:12

да.....имам едни розови бикини.......толкова са сладки

Автор hawking (новак)
Публикувано27.07.07 03:54

странно е, никога не съм имал любим предмет, цвят, група, песен, книга и т.н. просто защото нещата се променят преди да ми стане любим. за любими живи същества да

. в момента е кучето ми, което взех съвсем скоро

Тема И още какнови [re: Бeзcъннa]  
Автор Oпиyм (глезла :-))
Публикувано27.07.07 14:16

Чашата ми за кафе - всичките ми чаши за кафе - у дома, в офиса, в любимия, навсякъде.

Автоматичния ми молив - убивам, само аз го пипам, стои ми в дамската чанта, когато не го ползвам.

Специална запалка.

Разни други работки, които създават уют :)

Автор poвepcиpoтa (фиделизъм)
Публикувано27.07.07 15:42

5 минути вече цикля
кое ми е любимо
може и да нямам

имам си красиви моменти
и нови си търся,
а като вляза с още някой, стават специални
нда :)

пакета е за вас

Тема Данови [re: Бeзcъннa]  
Автор impulce (тик - так)
Публикувано27.07.07 23:25

Обичам си най - много хапарата.

От всички предмети, към него съм най - привързана и грижовна.
Инак си нося по чантите разни смешни неща - една бъркалка за коктейл носих много време, разни картички, подарени от любими хора, един чип от Вегас, разни дрънкулки, подаръчета от приятели и скъпи моменти пазя в разни кутии в архива, писма - ама истински - хартиени, ръчно писани.
Имам си късметлийска блузка, която, когато облека - винаги се случват разни емоции с нея...или просто така се настройвам.
Имам и късметлийско петаче, което ми е подарък. Много пъти съм се изкушавала да го похарча...но още си стои - вече 4 години.

Мисля, че всички тези неща са ми скъпи, защото ги свързвам с любими и скъпи за мен хора и моменти.

Време е за...трапчинки

Автор Жopo Xyбaвeцa ()
Публикувано28.07.07 09:42

Има ли нещо, което обичате да си е с вас, да ви е приятно, скъпо и лично и ако изчезне, да не ви свърта да го намерите?

Мда, най си обичам моя личен инструмент/25см/ за който полагам много сериозни грижи, за да ми служи дълго и вярно. Всичко останало е суета.

Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано29.07.07 13:33

Аз нямам.
Отдавна установих, че ако се привържа към нещо, то ми се "отнема"

Имам любимо време - при изгрев слънце. Обичам да си пия кафето, докато всички още спят. Дълго....бавно...на малки глъдки.....и първата цигара за деня.
Усещам, как клетките ми сякаш се будят една по една...
Блаженство

Carpe diem! Volente deo!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.