|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Имате ли си любим предмет?
|
|
Автор |
Бeзcъннa (fragile) |
Публикувано | 26.07.07 13:57 |
|
Утрепах се да търся една чашка понеже.
Подарък е, съвсем случаен, някаква промоция на Кока-кола, точно на рождения ми ден, в седем сутринта ме изненадаха така приятно! И не мога да се лиша от нея, усмихва ме всеки път, чакала е мен тогава, такава, за късмет. Даже изпадам в особена ревност, ако майка ми когато е у нас, вземе да ми я разнася насам-натам.
Има ли нещо, което обичате да си е с вас, да ви е приятно, скъпо и лично и ако изчезне, да не ви свърта да го намерите? Или талисман, или късметлийска тениска, или нещо такова? И най-важното - ако го имате, и сте привързани по някакъв начин, защо?
- - - -
| |
|
Но не са предмети а хора. На които винаги с радост се усмихвам и казвам че ми приятно са видя чуя и прочие и наистина е така Може да не съм ги срещал много или малко време но приятното винаги си остава
| |
Тема
|
зрителна тръба на КГБ
[re: Бeзcъннa]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 26.07.07 14:44 |
|
Любимият ми предмет е една съветска зрителна тръба с базова модификация от 70те години замислена и произведена вероятно за целите на КГБ. Тръбата е с перфектно направо цайсовско качество на изображението и чете номер на автомобил на повече от 2400 метра разстояние. От нея в оригиналният й съветски вариант имам само един единствен образец и полагам неимоверни усилия да намеря втори такъв като тази година стигнах до там да го търся освен по всички софийски пазари + целият български интернет и по руските форуми с намерения да я поръчам от Russland на каквито и да е пари.
| |
Тема
|
Re: Имате ли си любим предмет?
|
|
Автор |
nyctea (у......) |
Публикувано | 26.07.07 17:12 |
|
да.....имам едни розови бикини.......толкова са сладки
| |
Тема
|
|
|
Автор |
hawking (новак) |
Публикувано | 27.07.07 03:54 |
|
странно е, никога не съм имал любим предмет, цвят, група, песен, книга и т.н. просто защото нещата се променят преди да ми стане любим. за любими живи същества да . в момента е кучето ми, което взех съвсем скоро
| |
|
Чашата ми за кафе - всичките ми чаши за кафе - у дома, в офиса, в любимия, навсякъде.
Автоматичния ми молив - убивам, само аз го пипам, стои ми в дамската чанта, когато не го ползвам.
Специална запалка.
Разни други работки, които създават уют :)
| |
|
5 минути вече цикля
кое ми е любимо
може и да нямам
имам си красиви моменти
и нови си търся,
а като вляза с още някой, стават специални
нда :)
пакета е за вас
| |
|
Обичам си най - много хапарата.
От всички предмети, към него съм най - привързана и грижовна.
Инак си нося по чантите разни смешни неща - една бъркалка за коктейл носих много време, разни картички, подарени от любими хора, един чип от Вегас, разни дрънкулки, подаръчета от приятели и скъпи моменти пазя в разни кутии в архива, писма - ама истински - хартиени, ръчно писани.
Имам си късметлийска блузка, която, когато облека - винаги се случват разни емоции с нея...или просто така се настройвам.
Имам и късметлийско петаче, което ми е подарък. Много пъти съм се изкушавала да го похарча...но още си стои - вече 4 години.
Мисля, че всички тези неща са ми скъпи, защото ги свързвам с любими и скъпи за мен хора и моменти.
Време е за...трапчинки
| |
|
Има ли нещо, което обичате да си е с вас, да ви е приятно, скъпо и лично и ако изчезне, да не ви свърта да го намерите?
Мда, най си обичам моя личен инструмент/25см/ за който полагам много сериозни грижи, за да ми служи дълго и вярно. Всичко останало е суета.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mirror_ (mirror image) |
Публикувано | 29.07.07 13:33 |
|
Аз нямам.
Отдавна установих, че ако се привържа към нещо, то ми се "отнема"
Имам любимо време - при изгрев слънце. Обичам да си пия кафето, докато всички още спят. Дълго....бавно...на малки глъдки.....и първата цигара за деня.
Усещам, как клетките ми сякаш се будят една по една...
Блаженство
Carpe diem! Volente deo!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|