Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:14 17.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Сус бе фукаранови [re: FileO99]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано13.07.07 17:16

Гони те логореята а мъж?

Искаш всички да знаят какъв си пич? Еми вече знаят и то по няколко пъти. Нещо в ГЗС ти стана неуютно май?

Не разбирам хората като теб. Като еднодневките са - искат винаги да играят около светлината. Играй. Но от това което си написал лъха свиреп сексизъм. За теб жените са просто дупката където изпразваш неудържаното си его. И все си неудовлетворен. Логично е.

Тема Re:какво са пасата ми?нови [re: Дивaнe]  
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано13.07.07 18:18

А относно автора но постинга....ми замисли се, ако човек има някакви пари, дали би си купил "Пасат".

Според редица европейци пасата е най-добрата немска кола. Един пример - BMWтата са пълни боклуци. Въпрос на лични предпочитания и вкус. Освен това го купих по времето когато хората изкарвахте по 200 лева месечно

Тема Re: Сус бе фукаранови [re: lnfinity]  
Публикувано13.07.07 18:22

Нещо в ГЗС ти стана неуютно май?

Ами в ГЗСто си пиша и в момента. Нещо си се объркала. Въпросът е, че тази тема там ще предизвика буря

Не разбирам хората като теб. Като еднодневките са - искат винаги да играят около светлината. Играй. Но от това което си написал лъха свиреп сексизъм. За теб жените са просто дупката където изпразваш неудържаното си его.

Сексизъм, расизъм, всичко. Жените доказаха, че нямат душа и това им се полага в крайна сметка.

И все си неудовлетворен. Логично е.

Човек който се удовлетворява лесно далеч не може да стигне

Тема Re: абе смешно-смешнонови [re: FileO99]  
Автор lullaby (black-eyed;)
Публикувано13.07.07 18:23

ама на мен ми стана отвратително, докато те четях.

ти дори не споделяш май. търсиш ефект, развличаш се.

може да не се възприемаш като никнейм или обикновен юзър, а ненамсикфа информационна подсистема обаче другите те възприемат като личност и си правят изводи - не е твой проблеми, да, ама с тази непоследователност какъв смут внасяш, не е ли време да се вземеш се малко по-насериозно (макар в обратното да те обвиняват

), как мислиш..... или как мислите, все тая

Where love goes
Where love dies,
Heaven knows
But its more than meets the eye

Тема Re: За жените - разбрахме,нови [re: FileO99]  
Публикувано13.07.07 18:27

за Файл99 също - че няма душа, няма и как да има. Но човекът зад никнейма? Издай някоя тайна от зад кулисите

.

Where love goes
Where love dies,
Heaven knows

Тема Re: За жените - разбрахме,нови [re: lullaby]  
Публикувано13.07.07 18:32

Издай някоя тайна от зад кулисите

Това звучи много неопределено. Какво по-точно те интересува?

Тема Re: За жените - разбрахме,нови [re: FileO99]  
Публикувано13.07.07 18:37

Не съм някаква нахална папарачка, че да ти задавам въпроси, но бих искала да прочета нещо истинско, а ти си достатъчно умен, за да прецениш сам

Where love goes
Where love dies,
Heaven knows

Тема Re: абе смешно-смешнонови [re: lullaby]  
Публикувано13.07.07 18:42

ама на мен ми стана отвратително, докато те четях.

Жените сами си я забъркаха тази супа и сега си я сърбат гореща

ти дори не споделяш май. търсиш ефект, развличаш се.

Не бе, просто някои хора в Политика ме имаха за девственик та реших да си покажа рогцата.

може да не се възприемаш като никнейм или обикновен юзър, а ненамсикфа информационна подсистема обаче другите те възприемат като личност и си правят изводи - не е твой проблеми, да, ама с тази непоследователност какъв смут внасяш, не е ли време да се вземеш се малко по-насериозно (макар в обратното да те обвиняват), как мислиш..... или как мислите, все тая

Точно комплексна информационна подсистема, но отразява самата истина. Хората трябва да си вадят изводи преди всичко за това как индивидуалният прогрес на даден субект може да стигне степен да заобикаля всички установени писани и неписани правила в своя полза и да разруши и техните планове и тези на обществото. Особено ако много хора четат попивайки опитът ми. И най-вече като някоя ми каже А, аз мога да й кажа Б,В, Г и така до края на азбуката. Не става въпрос за непоследователност, а за синтез. Виртуалната личност започва да се смесва с реалната и става едно единно цяло. С всички странични ефекти от това нещо.

Тема Re: За жените - разбрахме, [re: lullaby]  
Публикувано13.07.07 18:46

Еми американците имат обратно-проектирани(Reverse engineering) технологии. Една от тях е тази за преработката кръвта на едрият рогат добитък в човешка кръв. Имам косвено доказателство.

Тема Re: абе смешно-смешнонови [re: FileO99]  
Публикувано13.07.07 18:52

Добре, но как е възможно едновременно да се явяваш морален оценител, да имаш претенции спрямо чуждия морал, да оправдаваш своите действия като резултат от тези на другите. А в същото време начинът ти на описание, изразяване, въобще цялата емоция от текста ти е ужасна, убийствено цинично отвратителна. Направо ми беше неудобно наум да те чета.

Това реалното ти възприятие на реалността, себе си и жените ли е? Напълно неподправена или си играеш игричките? Защото едно са фактите, друго мотивите и отношението къмв тези факти.

Файл99 личност ли е? Защото ако е личност, то вероятно си има и диагноза. Която не казвам, че човекът зад никнейма непременно също има.

И това, хората, да разберат.... да се учат от теб или да се борят срещу теб всъщност целиш?

П.П. Тези снимки на Брус Уилис ме разсейват, докато чета текста все гледам надолу - има много силно присъствие

Where love goes
Where love dies,
Heaven knows

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.