Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:29 04.07.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Русо и тъпо?  
Автор Lindor (червен)
Публикувано27.05.07 11:19

Не. По-скоро русо и мръсно. Русо и тъпо е по-често при изкуствените блондинки, но не и при естествените. Поне по мои наблюдения. Оказва се, че всички естествено руси жени, които познавам са злобни, коварни и мръсни.

И едрички, или поне пухкави. Което ме кара да се замисля за генетична връзка между характера и физическите характеристики. В крайна сметка има цели науки разглеждащи тези взаимовръзки: лице-тяло-характер, като френологията например. Но не с научни глупости искам да ви занимавам, а да ви питам какви са вашите впечатления за естествено русите, да сравним? Със сигурност има и добри естествено руси жени, че и слаби, но аз просто не познавам такива

Тема Re: Русо и тъпо?нови [re: Lindor]  
Автор kpилe ()
Публикувано27.05.07 15:42

френологията не е наука.

Автор БeзcъннaМодератор (fragile)
Публикувано27.05.07 16:36

Има и добри, и слаби русолявки. А ти имаш лош късмет.

- - - -

Автор ssonia (белЪ)
Публикувано27.05.07 19:42

Нещата са твърде комплексни, не само генетични, а и хормонални, и конституционни, и взаимосвързани и дъра-бъра. Мисля, че доста хора биха решили, че ти си "тъпо и ограничено", щом така класифицираш околните - под така - имам предвид по твърде плитък признак

И още - какво се изчанчиха съвременните мъже /и жени/? Да не харесват пухкави жени, ми че това е антиприродно, прилича ми на изпедерастяване, за жалост. Не че имам нещо против хомосексуализма, но трябва да останат и мъже за жените все пак.

Тема Re: Русо и тъпо?нови [re: ssonia]  
Автор kpилe ()
Публикувано28.05.07 01:06

зависи къде са пухкави....

Тема Re: Русо и тъпо? [re: ssonia]  
Автор Aдa (flamethrower)
Публикувано28.05.07 06:13

знаеш ли, че индекса на телесно тегло, BMI по английски, допуска вероятно по медицински причини, /нали женките трябва да раждат, мдам/ доста тлъстинки у жените. вчера си правихме експерименти с мъжо и се оказа, че неговия таван за да не се нарича "наднормен" е само 70 килограма, тоест къвто беше преди 3,5 години - без грам тлъстинка по коремчето, даммм. а мен ми разрешава да съм 60,/ леле, ква дебелана/ и пак ще съм в нормата.

всеки може да си направи експеримент с някой от онлайн калкулаторите и да се увери, че нормалните жени са доста пухкави. но това не въжи за нормалните маже - те трябва да са с плочки на корема и стегнато дупе и бедра, перфектно изваяни мускули.

Редактирано от Aдa на 28.05.07 11:01.

Тема Re: Русо и тъпо?нови [re: Бeзcъннa]  
Автор Lindor (червен)
Публикувано28.05.07 17:00

"Има и добри, и слаби русолявки"- естествено, че има.

Но дали са естествени русолявки? Макар, че и такива със сигурност има.
И зАрежи късмета ми да има общо с това. И аз познавам прелестни русокоски, и много ме радват, ако и да не са естествено руси, което пък няма никакво значение, не е там въпроса.

Тема Re: Русо и тъпо?нови [re: ssonia]  
Автор Lindor (червен)
Публикувано28.05.07 17:13

Верно ли?

Че аз къде слагам хората в рамка? Не се хващай така буквално за привидното, за повърхноснотта - същността на нещата никога не е там. Опитай да вникнеш.

И тълкуванието ти за пухкавелките е твоя версия, а не адекватен прочит на думите ми. Къде твърдя, че не са привлекателни? Или че имам нещо против тях? Посочи ми Темата струва ми се е за друго. Още повече, че според мен няма хубави и грозни, привлекателни и непривлекателни хора. Има различни вкусове и потребности. А света е достатъчно шарен и има за всеки според потребностите му Не е казано, че трябва да сме по калъп. Въпреки, че мнозина се опитват сами да се напъхат в такъв. Но това е др. тема, много далечна от моята.
Но понеже изкриви темата в посока привлекателност и непривлекателност, ще ти кажа как за мен стоят нещата - единственото, което прави човек непривлекатлен в очите ми е мерзостта. Като в тая дума общобщавам всичко, което ме отблъсква, а то е единствено в духовните категории, няма да изброявам.
А това, че мъжете, които не се възбуждат от безфоремни торби са с хомо наклонности е доста фалшива утеха.

Тема Re: Русо и тъпо?нови [re: kpилe]  
Автор ssonia (белЪ)
Публикувано28.05.07 17:52

eee, сега и претенции за място

Тема Re: Русо и тъпо?нови [re: Aдa]  
Автор ssonia (белЪ)
Публикувано28.05.07 17:55

Да, верно е, че мъжете нямат нужда от излишна пухкавост

. Лошото е, че повечето след като се оженят доста натежават, но и това не е толкова зле, за един мъж най-важното е да е умен, според мен

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.