Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:45 15.05.26 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Какво да правя?нови  
Автор g123456.1973 (непознат )
Публикувано20.05.07 23:42

Здравейте.
Моята история е може би повече или по малко позната на много от вас.

Накратко.
Омъжена съм от 6 години, имам прекрасен син на 4г. С мъжа ми се познаваме от училище още. Връзката ни беше много силна, имали сме своите разриви и събирания, но в крайна сметка създадохмв едно прекрасно семейство.

До скоро....

Преди около половин година нещата някак си се промениха.
Започна все по често да излиза и да не се прибира.. Не ми прави чест но провокирана от честите му излизания един ден му проверих телефона и се оказа че там фигурира номер който не познавах. Не му казах нищо и няколко поредни дни следях за този номер и той все по често се появяваше. Звънях няколко пъти но никой не ми вдигаше. Както и да е зарях този стремеж да разбирам на кого е...

Когато излиза и се прибира чак на другия ден и то по обяд, а не сутринта, все го питам къде е бил защо не се прибира, аз ли нещо някъде съм сбъркала, а той нищо и всеки път отговора е един и същ.. Било си негова работа, да не съм му искала обяснения...

Няколко пъти му казах че ще го напусна, все по често се караме, рядко се разбираме, дори се изнесох за два дни само и само да размисли кое найстина е ценно за него.. Аз и детето или пиянските мму компании най вероятно гарнирани с някоя и друга чужда жена...

нЕ РАЗБИРАМ КАК ТАКА СЕ ПРОМЕНИ ТОЛКОВА МНОГО, ВСЕ ПО ЧЕСТО Е ЗАМИСЛЕН И НЕ СПОДЕЛЯ, А НЕ БЕШЕ ТАКА..

Не искам да развалям брака си, не искам да го напускам, обичам го, а и създадохме семейство, което ценяхме и двамата.. Не ме бие, работи, полага грижи, но не е същия...

Чудя се как по дяволите да запазя брака си и как допуснах това което се случва да се случва изобщо..

Болно ми е и ми е мъчно. Не зная как да постъпя... Страх ме е дори да си помисля че си има друга, защото зная, сигурна съм че ме обича..

Но защо таака се получава? То освен да има друга жена ... не виждам друго обяснение. И незная как да постъпя...

Тема Re: Какво да правя?нови [re: g123456.1973]  
Автор nikie (момченце)
Публикувано21.05.07 06:55

Има друга жена, освен ако не се е захванал с нещо, за което не иска да знаеш. Ще трябва да проявиш доста изобретателност и търпение, за да си върнеш мъжа, такъв какъвто е бил. Вероятно нещата не са се влошили последната половин година, вероятно е започнало много преди това и най-вероятно ти дори не си забелязала. Не искам да те разочаровам, но от познатите ми хора - повечето училищни връзки преминали в брак се изхабяват, когато хората станат на по 30-32. Причини сигурно има много, но факта си е факт. Пожелавам ти успех, но знай, че няма да е лесно.

Автор Дивaнe (излитащ)
Публикувано21.05.07 11:42

Абе то ако си има друга жена ще е добре.
По-лошото е да не е тръгнал по мъже.
И да те питам нещо, твоя мъж да не е последния на планетата, та толкова ревеш.

Тема Re: Какво да правя?нови [re: Дивaнe]  
Публикувано21.05.07 12:18

E kak така бе?

Да зарежа семейство и всичко и да си търся нов, така ли????

Брей колко просто било...

Тема Какво да правя?нови [re: g123456.1973]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано21.05.07 13:07

Подходи към нещата ребром. Поискай твърдо обяснение и отговор. Ако не ги получиш - посочвай на човека вратата.

Автор julig (непознат )
Публикувано21.05.07 13:35

Здрваей! С незначителни вариации нещата и при мен са подобни. Не винаги причината за подобно поведение е друга жена/мъж. От опит ще ти кажа - не бъди крайна в опититите си да му привлечеш вниманието (напускане на дома, декларации за раздели и т.н). Просто е дошъл момент на преосмисляне на връзката от негова страна. При нас беше същото - аз разбрах едва наскоро, че нещо в семейството не било наред, а той ми декларира, че било от години.

Автор БeзcъннaМодератор (fragile)
Публикувано21.05.07 13:59

Здравей. Ако съдя по ника ти, сме на едни години. Аз от година съм разведена, съпругът ми ме напусна преди малко повече от две. Дъщеря ни тогава беше на седем.

Не ми хареса, че на един непознат номер се връзваш, ноооо иначе - неприбирането си е неприбиране. Не му прави скандали. Да се разнообразява навън е едно, а да те намрази - съвсем друго. И не питай дали ти нещо си сбъркала, така твърде удобно ще го убедиш, че ДА, причината си ти и после има да се гънеш да му влизаш в положение как той горкият просто се спасява. Та и излишно да се комплексираш, че едва ли не не си достойна за принца. За мен при положение, че ти се цупи и ти пробутва теории за "негова си работа", ако ще при първите си 5-10 нощни липси да е бил само с приятели на почерпка, понастоящем в комплекта му задължително има жена. Съжалявам, ако те разочаровам. Вариантите, които имаш, са три. Подчертавам, че изказвам само личното си мнение. Едно - правиш се на утрепана и си най-милата и най-добра, влюбваш го в себе си до степен да се чуди какво е намерил пък толкова в другата и да си седне на гъза /това е системата за оцеляване на моя брак до десета година и ни най-малко не съжалявам/. Две - изнервяш се безкрайно, разправяш се и си печелиш единствено той да повярва, че "мамка му, верно съм голям тъпак да се оженя за тая вещица, другата е направо върха, я да си живея живота" /което се случи когато моят мил се усети адски сигурен в мен, съобщи, че е влюбен и се изнесе, но като връх на наглостта посегна да ме изнуди да му дам и детето, чак тогава ми кипна и пуснах молба за развод/. Три - ти знаеш, че я има другата /или другите/, той знае, че ти знаеш, държите се за детето, понасяте се добре, всеки прави каквото му е необходимо и си карате така, с хипотеза да насочите желанията си един към друг /което не бях достатъчно хитра и безчувствена, за да направя и за което също не съжалявам:-))/.

Ела в клуба на разведените, ако искаш. Прекалено позната е ситуацията, поне между повече препатили хора и принудена вероятно да обясниш и премислиш повече, ще стигнеш до какво най-силно искаш. Някои хора поставят гордостта на първо място. Други вярват, че любовта заслужава да се жертва гордостта, която води до разруха. Но си обещай много сериозно НИКОГО да не слушаш!!! Всеки решава абсолютно сам за себе си, всеки случай и всеки човек са напълно отделна вселена. И всеки има своя си живот и своя личен опит зад гърба, не твоя. Хубаво е човек да си представи как остава сам и как би се чувствал от това. Само като жест на отмъщение не бива да се предприема нищо. Това пак според мен.

Пиши, по-хубаво се мисли в компания.

- - - -

Тема Re: Какво да правя?нови [re: julig]  
Автор БeзcъннaМодератор (fragile)
Публикувано21.05.07 14:04

Хееееех!

На кръчма човек седи до два-три-четири, ааааайде, до шест-седем, ако включим някоя супичка за разтуха сутринта. Ама до обяд? Ако някой се прибира на обяд, значи нощува някъде. И да се застраховам - според МЕН.

- - - -

Тема Re: Какво да правя?нови [re: Бeзcъннa]  
Публикувано21.05.07 14:30

Благодаря ти и съжалявам за това което си преживяла.

За съжаление и на мен ми се струва че съм само аз. И което е по страшното иамм чуството че е една и съща, това ме притеснява повече.
Клуба на разведените ме плаши малкоо:) Не ме разбирай погрешно, просто някакъв вид лека параноя:)

Как преживя детето ти развода? Аз се безпокоя ужасно за малкия. Все го търси и пита за него...

Тема Re: Какво да правя?нови [re: julig]  
Публикувано21.05.07 14:32

А какъв се оказа проблема? И как се справи със ситуацията?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.