Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:54 27.11.25 
Контакти
   >> Споделено
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Молба за напусканенови  
Автор supremacy (phantom)
Публикувано27.04.07 03:19

Тихо и спокойно се разглобяват хард дисковете, лентите, сд/двд и всяка подоб на архивираща лайнария от всеки фирмен сървър, кротко се изнасят на обезлюдено място, опаковат се със солиден слой магнезий и се драска клечката; предходната стъпка може да се спести ако имате на разположение валцова преса или щефа е разстрелян с 3 картечни откоса от упор в каската.
при невъзможност да се постигне целта, ритайте шефа в главата до умора на метала на "док мартинс" (поръчково изработени с титанови ленти). на следния ден молбата е написана, подпечатана и чакаща собственика си преди неговото пристигане.

Тема Re: Молба за напусканенови [re: supremacy]  
Автор alteza ()
Публикувано27.04.07 03:22

дай си ми кучето

Тема Re: Молба за напусканенови [re: alteza]  
Публикувано27.04.07 03:23

я не ми цапай темата

Тема Re: Молба за напускане [re: supremacy]  
Автор alteza ()
Публикувано27.04.07 03:24

бе тихо бе

Тема Re: Молба за напусканенови [re: alteza]  
Публикувано27.04.07 05:01

Автор jojo-mojo ()
Публикувано19.05.07 10:53

по подобен начин напуска счетоводител, зависи колко е ядосан, но спокойно и кротко , без да всява паника, изнася архив, който обаче не унищожава, а пази за защита или атака.

Автор jojo-mojo ()
Публикувано19.05.07 10:55

п п
стреснах се, че си написал молба за напускане на клуба

Тема порив за ритане на шефски фейснови [re: supremacy]  
Автор ledzep (дух куче)
Публикувано20.05.07 14:46

Току що си крещяхме с една шефка. Мамка му, комсомолщината е още жива!!! Как тези хора не се научиха да носят отговорност за решенията си, егати! - и ако са грешни, просто да си признаят, а не да опитват да изкарат виновни бачкаторите.

"Животът ни е като дъх на бизон през зимата".

Тема А най-веченови [re: jojo-mojo]  
Автор lnfinity (Shadowchaser)
Публикувано21.05.07 08:54

За пари

Тема верно ли?нови [re: lnfinity]  
Автор Aдa (flamethrower)
Публикувано21.05.07 10:01

що така не ми е позната практиката? правя си архивно копие за мен само на моите документи, повечето от които са лична разработка /таблици и прочее/ щото могат да ми послужат за нещо в новата работа, вместо да си играя да ги създавам отначало. и естествено ако мога да взема и счетоводните програми на аванта, няма да пропусна.

но иначе копие на счетоводната инфо - за ко ми е? всичко си зависи от отношенията с шефа де, ако е гад, ще се подсигуря, но в моя случай всичките са били готини.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.